ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ξεχώρισε ως Πλατινένιος Χορηγός της φετινής ΕΣΩ

Με αδιάλειπτη συμμετοχή από το 2018, η ALUMIL δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή ΕΣΩ, την οποία και στήριξε με πλατινένια χορηγία.

Η ΕΣΩ, η ημερίδα – θεσμός για την αρχιτεκτονική και το interior design, επέστρεψε φέτος, για 11η  χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ALUMIL, που συμμετέχει αδιαλείπτως από το 2018 στην ημερίδα, υποστήριξε ως Πλατινένιος Χορηγός τη σημαντική διοργάνωση.


Επιπρόσθετα της χορηγικής συμμετοχής, η παρουσία της εταιρείας συμπληρώθηκε από δύο διαφορετικά stands με υψηλής αισθητικής προϊόντα. Στο ένα stand οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν δείγματα-τομές από τα SUPREME S650 Eclipse & SUPREME S700 Eclipse, δύο εκ των κορυφαίων συστημάτων της ALUMIL τόσο από άποψη design όσο και επιδόσεων. Στο δεύτερο stand παρουσιάστηκαν boxes με τις λύσεις WOODALUX και SMARTIA Barcode Cladding που έχει αναπτύξει η εταιρεία για σκίαση/διακόσμηση και επένδυση τοιχοποιίας αντίστοιχα.

Ο τίτλος και ταυτόχρονα η θεματική της φετινής ΕΣΩ ήταν το “Multiverse”, προτείνοντας τη συνύπαρξη πολλών και διαφορετικών μορφών φυσικής και τεχνητής ζωής, στα πεδία του design, της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Οι ομιλίες της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα, ενώ στα highlights της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις στα Archisearch Lifetime Achievement Awards 2023.

Η κεντρική ιδέα της φετινής συμμετοχής της ALUMIL ήταν ο εκλεπτυσμένος minimal σχεδιασμός των προϊόντων της και η ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, το motto με το οποίο η εταιρεία έλαβε μέρος στην εκδήλωση ήταν το «PHOS στις ιδέες σας», υπογραμμίζοντας έτσι το όφελος της μεγιστοποίησης του φυσικού φωτισμού μέσα από τα συστήματα PHOS της ALUMIL που πρωταγωνιστούν διεθνώς στον τομέα των minimal λύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.