ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Το κορυφαίο σύστημα Παθητικού Κτιρίου EOS 90 PH.SI Hybrid παρουσιάστηκε στο nZEB Roadshow

Το σύστημα Παθητικού Κτιρίου EOS 90 PH.SI Hybrid της Europa επιτυγχάνει τους ανώτερους συντελεστές παθητικής θερμομόνωσης διεθνώς στην κατηγορία του.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου στο πλαίσιο του προγράμματος nZEB Roadshow το Innovathens της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, η Europa παρουσίασε το νέο σύστημα Παθητικού Κτιρίου EOS 90 PH.SI Hybrid.

Το οποίο επιτυγχάνει τους ανώτερους συντελεστές παθητικής θερμομόνωσης διεθνώς στην κατηγορία του σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Passive House Institute (PHI), με συντελεστή Uw = 0,68 W/m2K.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Product Development & Technical Services Manager της Europa, Παντελής Σφήκας, όπου επεξήγησε και ανέλυσε τη σχεδιαστική λογική, τις επιδόσεις του συστήματος αλλά και τις δυνατότητες που δίνει στο επίπεδο της θερμομόνωσης.

Οι πιστοποιημένες επιδόσεις του συστήματος είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του PHI.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.