ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO EDUCATIONAL institute: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος κύκλος του προγράμματος!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» με κατασκευαστές από τη Κρήτη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος σπουδών κατασκευαστών αλουμινίου από το  εκπαιδευτικό ινστιτούτο EXALCO EDUCATIONAL institute υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ. Αυτή τη φορά η σχολή ταξίδεψε στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Η θεωρία διεξήχθη σε μια από τις σύγχρονες αίθουσες του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και η πρακτική έγινε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της EXALCO στη Λάρισα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» αποτελεί ένα καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου, με σκοπό την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Με συμμετοχές τόσο από την πόλη του Ηρακλείου αλλά και του Ρεθύμνου και της Ιεράπετρας, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέχρι τη Λάρισα, να φιλοξενηθούν και να ξεναγηθούν και στα δύο εργοστάσια, καθώς και στο showroom της EXALCO και να δουν από κοντά από κοντά τις εξελίξεις και τις καινοτομίες που ενσωματώνονται στις εφαρμογές των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Επιπροσθέτως παρακολούθησαν την εκτέλεση δοκιμής στο θάλαμο δοκιμών, κάτι που τους βοήθησε σημαντικά στην καλύτερη κατανόηση των ορθών κατασκευαστικών πρακτικών.

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου», οι συμμετέχοντες έλαβαν Βεβαίωση παρακολούθησης του 50ωρου σεμιναρίου και πλέον είναι καθ’ όλα έτοιμοι για το επόμενο βήμα και τις εξετάσεις για την πιστοποίησή τους από τρίτο ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.

Στην τελετή λήξης του 3ου κύκλου σπουδών ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης και ο επιστημονικός σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ, Στέλιος Λαμπρακόπουλος, ο οποίος είναι και εισηγητής σε θεματικές ενότητες του σεμιναρίου.

Οι εκπαιδευτικοί κύκλοι συνεχίζονται με τον επόμενο να έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 21 με 24 Ιουλίου στην πόλη της Πάτρας!

Δηλώστε συμμετοχή !

Σκοπός του EXALCO EDUCATIONAL institute είναι να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει τις γνώσεις των κατασκευαστών αλουμινίου σε όλη την επικράτεια.

Οι ενδιαφερόμενοι από κάθε πόλη της Ελλάδας μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο https://eei.exalco.gr/ ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το ΙΕΚ Δήμητρα στο 2410 554026.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.