ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GS: Ποιοτική ανοιγόμενη σήτα για κουφώματα κουζινόπορτας ή κεντρικής εισόδου

Ιδανική λύση για κουφώματα κουζινόπορτας ή κεντρικής εισόδου με συχνή διέλευση. Διατίθεται ως έτοιμη, ΚΙΤ και σε βέργες για επαγγελματίες.

H ανοιγόμενη σήτα πόρτας της GS είναι μία κορυφαία επιλογή για κουφώματα κουζινόπορτας ή κεντρικής εισόδου με συχνή διέλευση.

Λειτουργεί χειροκίνητα με τη βοήθεια μεντεσέδων, ενώ για την αυτόματη επαναφορά της, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μεντεσέ επαναφοράς.

Διαθέτει κάσα με αρμοκάλυπτρο, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί καθώς επίσης ταμπλά 8 εκ. στο κάτω μέρος της πόρτας για καλύτερη προστασία του προϊόντος κατά τη χρήση του. Το κλείσιμό της γίνεται με μαγνήτη.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών όπως:

  • Δημιουργία ραμποτέ στο κάτω μέρος της πόρτας.
  • Τοξωτή ή Παράγωνη κατασκευή.
  • Έκκεντρη κατασκευή φύλλων σε περίπτωση δίφυλλης πόρτας.

Το προϊόν διατίθεται ως έτοιμο, ΚΙΤ και σε βέργες για επαγγελματίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.