ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Δωρεά κουφωμάτων για την αναβάθμιση του Καταφύγιου Στροβίλι!

Η ALUMINCO υποστήριξε την 81η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση και συνέβαλε ενεργά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Καταφύγιου Στροβίλι του Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Λασιθίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 81η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο Καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Λασιθίου, που βρίσκεται στη θέση Στροβίλι σε υψόμετρο 1358 μ. πάνω από το Οροπέδιο Λιμνάκαρο της οροσειράς Δίκτη. Το συγκεκριμένο καταφύγιο είναι το πρώτο ορειβατικό καταφύγιο με πρόσβαση για ΑΜΕΑ με άδεια από τον ΕΟΤ.

Η ALUMINCO πιστή στη δέσμευσή της για έναν πλανήτη που θέλουμε όλοι να αγαπάμε και να φροντίζουμε, ανέλαβε τη δωρεά της αντικατάστασης 11 κουφωμάτων του ορειβατικού καταφυγίου Στροβίλι στο νομό Λασιθίου. Τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν στο καταφύγιο είναι της ανοιγο-ανακλινόμενης σειράς W450, προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας σε χρώμα 7035 Structural, ανταποκρινόμενα στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, κατάλληλο για όλες τις κλιματικές ζώνες κατά ΚΕΝΑΚ, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και αναβαθμίζοντας αισθητικά τον χώρο με τη μοντέρνα σχεδίασή του.

81η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, στη Δίκτη, στο Καταφύγιο Στροβίλι – Λιμνάκαρο σε υψόμετρο 1350 μ. με διοργανωτή τον ΕΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Λασιθίου, Γιάννης Σπυριδάκης, απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς εκ μέρους όλων των Ορειβατών για τη στήριξη της ALUMINCO και επισήμανε ότι, η δωρεά της συνιστά πράξη με ιδιαίτερο συμβολισμό και αξία, αφού απευθύνεται και τιμά το πρώτο ορειβατικό καταφύγιο με πρόσβαση για ΑΜΕΑ με άδεια από τον ΕΟΤ.

Από αριστερά, Γιάννης Σπυριδάκης, Πρόεδρος ΕΟΣ Λασιθίου, Στέλιος Λουτσέτης, Ιδιοκτήτης TOPAL Loutsetis, Χρήστος Πολυλογίδης, Εκπρόσωπος ALUMINCO A.E.

Αναφερόμενος στη δωρεά της ALUMINCO, ο Δ/ντής Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας, Σπύρος Γριβέας, δήλωσε: «Η αναβάθμιση του καταφυγίου στο Στροβίλι αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης που διαχρονικά επιδεικνύει η ALUMINCO σε δράσεις που συνδράμουν στο έργο σημαντικών οργανισμών και συλλόγων και αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας των υποδομών τους. Η δράση αυτή εντάσσεται στην εμβληματική πρωτοβουλία “A PLANET TO LOVE”, η οποία μεταφέρει τις εταιρικές αξίες της ALUMINCO σ’ ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που εστιάζει στην οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα».

Εφαρμογή των ενεργειακών κουφωμάτων, νέας γενιάς, της σειράς W450, κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας

Την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου (2 πόρτες και 9 παράθυρα) ανέλαβε ο συνεργάτης κατασκευαστής κουφωμάτων αλουμινίου Στέλιος Λουτσέτης και η εταιρεία TOPAL Loutsetis από την Ιεράπετρα, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και αναλαμβάνει έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.