ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Εσωτερικές πόρτες με εμφανή ή κρυφά πλαίσια αλουμινίου για επαγγελματίες!

Η HOB DOORS διαθέτει σε χονδρική όλες τις σειρές εσωτερικών πορτών που παράγει.

Η HOB DOORS έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πορτών, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων προδιαγραφής Ιnterno και ακολουθεί τα διεθνώς  αναγνωρισμένα πρότυπα παραγωγής, συσκευασίας και αποστολής των προϊόντων της.

Η υψηλή ποιότητα των λύσεων της εταιρείας είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της καινοτομίας και της ελευθερίας των επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της. Η μεγάλη γκάμα διαφορετικών εσωτερικών πορτών διατίθεται με έναν ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο και ευρύ φάσμα τιμών, ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς.

Η HOB DOORS διαθέτει στους επαγγελματίες κατασκευαστές όλες τις σειρές εσωτερικών πορτών που παράγει. Επιπρόσθετα. η υψηλή της αξιοπιστία, συνέπεια και κατασκευαστική ποιότητα οδηγούν σε ένα ασφαλές πλαίσιο συνεργασίας και μία αμφίδρομη σχέση, μέσα από την οποία αρκετοί αλουμινοκατασκευαστές έχουν τη δυνατότητα να επανεξετάσουν την ενασχόλησή τους με τις εσωτερικές πόρτες.

Ας περάσουμε να δούμε τρεις κορυφαίες σειρές εσωτερικών πορτών που διαθέτει η HOB DOORS.

Exclusive

H σειρά Exclusive αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν εσωτερικής πόρτας. Το πρωτοποριακό φύλλο από σκελετό αλουμινίου, σε πολλαπλές επιλογές αποχρώσεων, επιτρέπει την υιοθέτηση καινοτόμων υλικών επένδυσης, προσφέροντας ελευθερία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αλλά και λειτουργικότητα.

Αναλόγως της επένδυσης μπορεί να παραχθεί ως 3 μέτρα ύψος, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των σύγχρονων επιταγών της αρχιτεκτονικής των εσωτερικών χώρων.

Μπορεί να διακοσμηθεί με structural διπλή υάλωση, φύλλο ανθρακονημάτων, δέρμα ακόμη και διαφορετικών στην κάθε πλευρά.

  • Exlusive 300, με εμφανή κάσα αλουμινίου, κρυφούς μεντεσέδες και μαγνητική κλειδαριά.
  • Exlusive 100, με κρυφή κάσα αλουμινίου, κρυφούς μεντεσέδες και μαγνητική κλειδαριά.

Vetro Glass Eco

Οι γυάλινες ανοιγόμενες πόρτες Vetro, με εμφανή διαιρούμενη κάσα αλουμινίου, αποτελούν μια οικονομική σειρά γυάλινων πορτών. Είναι ιδανικές τόσο για οικείες όσο και επαγγελματικούς χώρους, αφού προσδίδουν μια κομψότητα και μοντέρνα διακόσμηση στον χώρο. Το γυάλινο πορτόφυλλο διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια.

 Diva Air (Συρόμενη)

Η Diva Air είναι πόρτα συρόμενη εξωτερικά της τοιχοποιίας. Με πορτόφυλλο και ανάρτηση σε μοντέρνους μηχανισμούς, η σειρά περιλαμβάνει πόρτες υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είναι σχεδιασμένες για να δημιουργήσουν χρωματικά διαλείμματα στην επιφάνεια που τοποθετούνται.

  • Diva Air Wood: Με ξύλινο πορτόφυλλο σε πλήθος υλικών, σχεδίων και χρωμάτων.
  • Diva Air Glass: Με γυάλινο πορτόφυλλο σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.