ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για εθελοντική αιμοδοσία!

Συνολικά συλλέχθηκαν 64 μονάδες αίματος από την εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων της εταιρείας που έσπευσαν να προσφέρουν το πλέον πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου.

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας οργάνωσε για ακόμη μια φορά η EXALCO σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης του Ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και έσπευσαν να προσφέρουν το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου και να βοηθήσουν στο μείζων κοινωνικό θέμα, αυτό της αντιμετώπισης της ανεπάρκειας αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, αξίες που στηρίζουν έμπρακτα τόσο η Διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι της EXALCO.

Αυτή τη φορά οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία συλλέγοντας 64 μονάδες αίματος! Περήφανα η εταιρεία θα συνεχίσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα δίνει ελπίδα και ζωή στους συνανθρώπους της.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας, ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, εδώ και 31 χρόνια λειτουργεί τη δική του Τράπεζα Αίματος και οργανώνει 2 φορές τον χρόνο την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.