ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Επενδύει σταθερά στην ποιότητα!

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, πριν και μετά την πώληση, εφαρμόζοντας διαδικασίες ISO 9001:2015.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ, επενδύει καθημερινά στην προστιθέμενη αξία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, πριν και μετά την πώληση, εφαρμόζοντας διαδικασίες ISO 9001:2015, γεγονός που την καθιστά ηγέτη στον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ΙSO 9001:2015 από την εταιρεία πιστοποίησης AVRV, τηρώντας τα αυστηρά πρότυπα του φορέα πιστοποίησης ΕΣΥΔ (Εθνικό σύστημα Διαπίστευσης).

Η πιστοποίηση αφορά στην τήρηση των διαδικασιών για την παραγωγή, εμπορία, διανομή και υποστήριξη μετά την πώληση συστημάτων αλουμινίου – σιδήρου, μηχανημάτων, καθώς και την τήρηση των εσωτερικών διαδικασιών ποιότητας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι συνεχείς έλεγχοι που διενεργεί η ΔΟΥΚΑΣ καθημερινά, διασφαλίζουν την ποιότητα και την υψηλή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της.

Το σύνολο των αποθηκών της εταιρείας λειτουργούν με πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα Warehouse Management System (WMS), αυτοματισμοί που αφορούν την παραλαβή-αποθήκευση και διακίνηση όλων των εμπορευμάτων της ΔΟΥΚΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.