ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

AkzoNobel: Ολοκλήρωσε την εξαγορά των κινεζικών χρωμάτων Deco από την Sherwin-Williams

Η AkzoNobel εξαγόρασε από την Sherwin-Williams το κομμάτι των υγρών χρωμάτων Deco της κινεζικής φίρμας Huarun, με στόχο την περαιτέρω διείσδυση στις ασιατικές αγορές.

Η AkzoNobel εξαγόρασε την κινέζικη εταιρεία υγρών χρωμάτων Deco (Huaran) από την Sherwin-Williams. Η απόκτηση θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της AkzoNobel στην ασιατική ήπειρο και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα θα ενδυναμώσει τη θέση της και πέρα από τον χώρο των premium χρωμάτων.

Huarun: Μια κληρονομιά 30 ετών στις αρχιτεκτονικές βαφές

  • Ιδρύθηκε το 1991
  • Αναγνωρίστηκε ως μία δυνατή τοπική εταιρεία βαφής
  • Προσφέρει υγρά χρώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και επιπλέον χρώματα για διακόσμηση, που συμπληρώνουν δυνατά την υψηλής ποιότητας ποικιλία προϊόντων Dulux.
  • Έσοδα περίπου 100 εκατ. ευρώ.
  • 300 άτομα προσωπικό
  • 1 παραγωγική μονάδα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.