ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Εντυπωσιακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών ANAMNISIS

Τα νέας γενιάς ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου ΕΤΕΜ χρησιμοποιήθηκαν στο εντυπωσιακό συγκρότημα λόγω των ιδιοτήτων τους και για την επίτευξη της βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, σε βάθος χρόνου.

Το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών ANAMNISIS βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία, στην καταπληκτική περιοχή, του Ορκού, στη Νάξο. Οι κατοικίες του συγκροτήματος σχεδιάστηκαν με έμφαση σε απλά γεωμετρικά σχήματα και όχι στη βαριά διακόσμηση.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα που επιλέχθηκαν να στελεχώσουν τις πολυτελείς κατοικίες, όφειλαν να καλύπτουν πολύ συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές. Να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, σταθερότητα, να καλύπτουν τις ανάγκες για μεγάλα ανοίγματα, όπως επίσης να είναι κατάλληλα για το κλίμα της περιοχής.

Η χρήση των νέας γενιάς ενεργειακών Συστημάτων Αλουμινίου ΕΤΕΜ κρίθηκε απαραίτητη κυρίως λόγω των ιδιοτήτων τους, αλλά και για την επίτευξη της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, σε βάθος χρόνου.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως τα συστήματα που επιλέχθηκαν (E50 Lift & Slide και E45) διαθέτουν τις ανάλογες πιστοποιήσεις (EPD’s – Environmental Product Declaration), ενισχύοντας τη δέσμευση στις αρχές της βιώσιμης κατασκευής, καθώς αποσκοπούν στη βέλτιστη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, ώστε να μειώνεται το θερμικό φορτίο που προσβάλλει το κτίριο αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται η οπτική και θερμική άνεση για τους χρήστες, με χαμηλό κόστος συντήρησης.

Ο σχεδιασμός και η μελέτη κάλυψης των ανοιγμάτων, διενεργήθηκε με αρτιότητα κι ακρίβεια, ενώ προτάθηκαν λύσεις που κάλυψαν τις ποιοτικές κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Η μελέτη, η κατασκευή και η εφαρμογή των κουφωμάτων πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία INOXAL by ETEM, η οποία εδώ και 30 χρόνια, τηρεί διαρκώς κριτήρια υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει μια σπουδαία θέση τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.