ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στηρίζει τη σειρά διαλέξεων “DOMa Lectures”

Η ΕΤΕΜ σταθερά στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει και εμπλουτίζει την αρχιτεκτονική κοινότητα.

O φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa παρουσίασε τους Pezo von Ellrichshausen από το Concepcion της Χιλής, σε διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι Pezo von Ellrichshausen (Mauricio Pezo & Sofia von Ellrichshausen) είναι αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες. Διατηρούν γραφείο στο Concepcion της Χιλής από το 2002. Ήταν επιμελητές του Χιλιανού Pavilion στη Μπιενάλε της Βενετίας το 2008 και επισκέπτες καθηγητές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Πανεπιστήμιο Cornell, και στο Harvard GSD.

Η ΕΤΕΜ συμμετέχει ενεργά στην προώθηση πρωτοβουλιών που ενισχύουν και εμπλουτίζουν την αρχιτεκτονική κοινότητα. Μέσα από τη συμμετοχή της στις διαλέξεις ενθαρρύνει και στηρίζει τη δημιουργική ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην εξέλιξη και βελτίωση του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.