ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: H πανελλαδική ραδιοφωνική καμπάνια της εταιρείας ξανά στον αέρα!

Την καμπάνια παρουσιάζουν αναγνωρισμένοι ηθοποιοί που εξιστορούν πώς αλλάζει η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητά τους με τα συστήματα ELVIAL.

Η ραδιοφωνική καμπάνια «Δες τη ζωή αλλιώς μέσα από τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL» ακούγεται από σήμερα στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ελληνικής επικράτειας.

Την καμπάνια παρουσιάζουν οι άμεσα αναγνωρίσιμες φωνές πολυαγαπημένων πρωταγωνιστών, της Κατερίνας Λέχου και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, οι οποίοι μέσα από ανάλαφρες και χιουμοριστικές ραδιοφωνικές ιστορίες, εξιστορούν πώς αλλάζει η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητά τους με τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των συστημάτων αλουμινίου της ELVIAL, η Τεχνολογία I², η Προανοδίωση 2ΙΝ1 και η ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζουν θαλπωρή, εξοικονόμηση ενέργειας και αναβάθμιση της αισθητικής στην καθημερινότητα του ζευγαριού των πρωταγωνιστών και φυσικά σε όλους όσους τα επιλέξουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.