ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Την Άνοιξη του 2024 το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL θα πραγματοποιηθεί το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών από Παρασκευή έως Κυριακή 17-19 Μαΐου 2024 με επίκαιρα θέματα για τον κλάδο.

Στιγμιότυπο απο΄το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών με επίκαιρα θέματα για τον κλάδο, όπως «Εξοικονόμηση Ενέργειας – Εκπαίδευση – Πιστοποίηση – Καινοτομία – Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Το σημαντικό γεγονός του κλάδου θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή έως Κυριακή 17-19 Μαΐου 2024, στη Λάρισα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας & Περιχώρων, καθώς και τις εταιρείες Profilmedia & Profilgroup, που έχουν αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο θε διεξαχθεί στο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL και αναμένεται να το παρακολουθήσουν κατασκευαστές, στελέχη της Βιομηχανίας, λοιποί Επαγγελματίες του κλάδου, Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.