ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Στη μεγαλύτερη έκθεση δομικών υλικών της Ιταλίας, Made Expo Milano

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης περισσότεροι από 750 καταγεγραμμένοι επαγγελματίες του κλάδου, από την Ιταλία και άλλες 32 χώρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΤΕHΝi.

Από 14 έως 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Fieramilano η έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών Made Expo. Η ΤΕHΝi παρούσα για μία ακόμα φορά, παρουσίασε σε ένα εντυπωσιακό stand 160 τ.μ. τα νέα μοντέλα πορτών PIVOT Superior, PIVOT Solution και τη νέα πρωτοποριακή σειρά πορτών Multiframe σε τρεις τύπους: Security, Pivot και Interior.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης περισσότεροι από 750 καταγεγραμμένοι επαγγελματίες του κλάδου, από την Ιταλία και άλλες 32 χώρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΤΕHΝi, ενώ κλείστηκαν νέες συμφωνίες που θα εδραιώσουν περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στην Ιταλική αγορά, όπου είναι ήδη leader στις πόρτες εισόδου αλουμινίου με παρουσία σε όλες τις περιφέρειες της Ιταλίας, και γραφεία Showroom στο Bergamo.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.