ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Στήριξε το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τη Στερεά Ελλάδα

Στο πλαίσιο του προγράμματος Χορηγιών και Δράσεων “A planet to love” η ALUMINCO στήριξε άλλη μία δράση που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότα.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, το οποίο στήριξε η ALUMINCO στο πλαίσιο του προγράμματος Χορηγιών και Δράσεων “A planet to love”.

Το Forum προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία στους παρευρισκόμενους για δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών, απόψεων καθώς και καλών πρακτικών. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν άλλους επιχειρηματίες, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να εμπνευστούν από τις επιτυχημένες ιστορίες άλλων γυναικών στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ομιλητές από διάφορους κλάδους της επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων επιτυχημένων γυναικών επιχειρηματιών, εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπων κρατικών φορέων που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα. Οι ομιλίες, τα σεμινάρια και οι συζητήσεις εστίασαν σε θέματα όπως η δημιουργία και η διαχείριση επιχειρήσεων, οι χρηματοδοτικές επιλογές, η καινοτομία και η βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Η κα. Έφη Καρρά, Deputy Exports Manager & Co-Founder της ALUMINCO, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή, επισημαίνοντας το σημαντικό έργο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είναι προνόμιο και τιμή για μένα να στέλνω τις ευχές μου προς εσάς και να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό μου προς τις επιτυχημένες γυναίκες που αποτελούν μέλη του Συνδέσμου. Ο ρόλος που διαδραματίζετε στον κόσμο της επιχειρηματικότητας είναι εμπνευστικός και σημαντικός. Η δύναμη, η αφοσίωση και η επιμονή που επιδεικνύετε σε καθημερινή βάση αντιπροσωπεύουν ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα και να επιτύχουν στον επιχειρηματικό χώρο. Συγχαρητήρια για την επίτευξη αυτού του εντυπωσιακού ορόσημου, και ευχόμαστε να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας στον επιχειρηματικό κόσμο! Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας προσπάθειες και προγράμματα. Μπορώ να περιμένω με ανυπομονησία να δω τον Σύνδεσμό σας να συνεχίζει να ανθίζει και να επιτυγχάνει όλους τους στόχους του».

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. είναι ένας Φορέας με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και από το 1997 απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.