ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Xpand – Απεριόριστες εφαρμογές και λύσεις σε κάθε απαιτητικό έργο

Εισάγει ένα νέο στυλ σε οποιοδήποτε χώρο, μια απλή, κομψή, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση.

Το Xpand είναι ένα ελαφρύ ανθεκτικό, πολυμορφικό, προϊόν της METALSKIN που εύκολα προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου, προσφέροντας πραγματικά οφέλη και ασυμβίβαστα χαρακτηριστικά. Έχει υψηλές μηχανικές αντοχές, κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές και μοτίβα που διαφοροποιούνται μεταξύ τους στη διαπερατότητα του φωτός, στις διαστάσεις και τον σχεδιασμό. Προσόψεις, οροφές, διαχωριστικά, περιφράξεις, ειδικές κατασκευές, όλα αφήνονται στη φαντασία σας και…στο Xpand!

Ανήκει στην κατηγορία πλεγμάτων (mesh) και παράγεται σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια με κυψέλες πλάτους από 40mm έως 180mm, ύψους από 5mm έως 44mm και διαπερατότητας από 25% έως 65%. Το τελικό προϊόν ανάλογα με το σχέδιο μπορεί να έχει μήκος έως 7500mm για βαμμένα φύλλα και πλάτος έως 1500mm. Για την κατεργασία του χρησιμοποιείται φύλλο αλουμινίου 2mm κράματος 1050-H14 ή 5754-Η22 ιδανικά για ηλεκτροστατική βαφή και ανοδίωσης αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

  • Εισάγει ένα νέο στυλ σε οποιοδήποτε χώρο, μια απλή, κομψή, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση.
  • Προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα διαπερατότητας, λειτουργεί ως χώρισμα του χώρου, ως ασπίδα προστασίας από τον ήλιο, επιτρέπει τη διάχυση φωτός.
  • Είναι εύκαμπτο και διαμορφώνεται ελεγχόμενα σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Ιδανικό για κιγκλιδώματα, φράχτες, πύλες ή για να κρύβει περιοχές που δε θέλουμε να φαίνονται. Προσφέρει σκίαση/εξαερισμό.
  • Είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, κατάλληλο τόσο για εμπορικά έργα όσο και για κατοικίες.

Ιδιότητες

  • Κατηγορία: Πλέγματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού
  • Κράμα φύλλων αλουμινίου: 1050-H14 ή 5754-H22
  • Πάχος: 2 mm
  • SWO (Ύψος ανοίγματος): από 5 mm έως 44 mm
  • LWO (Πλάτος ανοίγματος): από 40 mm έως 180 mm
  • Διαπερατότητα: από 25% έως 65%

Χρώματα και επιφανειακή επεξεργασία

Τα πλέγματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων, σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά Qualicoat και Qualanod. Μία ποικιλία από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων RAL σε 3 διαφορετικές υφές, γυαλιστερό, ματ και χρώματα με κοκκώδες φινίρισμα και μεγάλη ποικιλία από ματ χρώματα ανοδίωσης που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.