ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Παρούσα στο The Architect Show 2023

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών του τμήματος Έργων της ELVIAL θα βρίσκεται στο Stand F13, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένα συστήματα για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή.

Η ELVIAL συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο The Architect Show 2023 (tAS), έναν από τους κορυφαίους αρχιτεκτονικούς θεσμούς της χώρας, που πρόκειται φέτος να πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, στο Athens Metropolitan Expo.

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών του τμήματος Έργων της ELVIAL θα βρίσκεται στο Stand F13, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένα συστήματα για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή, ακολουθώντας τις παγκόσμιες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες του κλάδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην άψογη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική και τις αξίες του Green Building.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν το ESSENCE SL50 HI2, το ιδανικό ανασυρόμενο αρχιτεκτονικό σύστημα για μέγιστα ανοίγματα, ανεμπόδιστη διέλευση και μέγιστο φως. Με στενή επαλληλία στα 25 χιλ., γραμμικό design και τυπολογίες που ανταποκρίνονται σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση το ESSENCE SL50 HI2 είναι η απόλυτη κατασκευαστική λύση!

Επίσης, από τις προτάσεις της ELVIAL δεν θα μπορούσε να λείπει το σύστημα επένδυσης ESSENCE CLADDING CL180 που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και προσθέτει έμπνευση και αξία στις σύγχρονες minimal αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις! Οι δυνατότητες design και τα εξαιρετικά φινιρίσματα επιτρέπουν τη δημιουργία δυναμικών προσόψεων σε νέα κτίρια ή υφιστάμενα με εντυπωσιακό τρόπο.

Το tAS είναι μια 2ήμερη διοργάνωση, που απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του Design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρίες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.