ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Ποιοτικές κυκλικές κατεργασίες με πολυετή εμπειρία στα τοξωτά κουφώματα

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ είναι σε θέση να δημιουργεί κυκλικές και τοξωτές κατασκευές από προφίλ αλουμινίου με άψογη κατεργασία και κορυφαία εφαρμογή, βάση των προδιαγραφών του εκάστοτε προφίλ.

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ, διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή και τη διαμόρφωση κυκλικών και τοξωτών κουφωμάτων στα συστήματα αλουμινίου. Το επίπεδο του τελικού αποτελέσματος διαμορφώνει ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα λόγω της δέουσας εξειδίκευσης αλλά και του προηγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Δημιουργούνται κυκλικές και τοξωτές κατασκευές από προφίλ αλουμινίου με άψογη κατεργασία και κορυφαία εφαρμογή, βάση των προδιαγραφών του εκάστοτε προφίλ. Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει τέτοιου είδους κατεργασίες για σειρές της αγοράς και τυπολογίες όπως:

  • Σταθερά
  • Στρογγυλά
  • Παράγωνα
  • Ειδικές κατασκευές
Έχεις συνεργάτη!

ΔΟΥΚΑΣ
☎ 210 5750057
📧 info@doukas.com.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.