ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Δυναμική παρουσία στο SBC Greece Annual Conference 2023

Η EUROPA στήριξε με Αργυρή Χορηγία το ετήσιο διεθνές συνέδριο του SBC Greece του οποίου είναι και μέλος.

Η EUROPA, ως μέλος του SBC Greece, συμμετείχε ενεργά για ακόμη μια χρονιά στο ετήσιο διεθνές συνέδριο του φορέα ως Silver Sponsor. Το SBC Greece Annual Conference πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Marriot Hotel Athens και έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Πράσινων Κτιρίων (WGBW).

Εκπροσωπώντας την εταιρεία στο συνέδριο παρευρέθηκαν οι κ.κ. Βαγγέλης Σωτηρίου, Senior Architect / Architectural Project Manager και Ελένη Δικαίου, Civil Engineer M.Sc., PMP Energy Efficiency Consultant.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τάσεις και το καθεστώς αειφορίας στο δομημένο περιβάλλον. Οι εκπρόσωποι των φορέων WGBC, LEED, BREEAM, DGNB, WELL, EDGE, παρουσίασαν θέματα κυκλικής οικονομίας, ταξινομίας, υγείας και ευεξίας στον κτιριακό τομέα, εργαλεία σχεδιασμού, οικοδόμησης και ανακαίνισης αειφόρων κτιρίων.

Μέσα από την εκδήλωση οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με ζητήματα για την αειφόρο ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία και την εφαρμογή τους τόσο στην καθημερινότητα όσο και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Η Europa πάντοτε με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη εφαρμόζει τις ανάλογες πρακτικές στην παραγωγική της διαδικασία, στα παραγόμενα προϊόντα της, αλλά και μέσα από δράσεις και συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.