ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Αντίο στα κλειδιά με τον καινοτόμο κύλινδρο ISEO LIBRA!

Με τη νέα μοναδική λύση από την HOB DOORS ξεχνάμε τα κλειδιά και μπαίνουμε στον χώρο μας, χρησιμοποιώντας κάρτα RFID ή το κινητό!

Το σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης ISEO LIBRA που διαθέτει η HOB DOORS είναι μια εξαιρετική λύση για πόρτες εισόδου. Ο κύλινδρος λειτουργεί με μπαταρίες που σημαίνει ότι καλώδια δεν υπάρχουν κι έτσι η εγκατάσταση γίνεται εύκολη υπόθεση.

Είναι κατάλληλος και για επαγγελματική χρήση όπου υπάρχουν πολλοί χρήστες ταυτόχρονα (π.χ. ξενοδοχεία, airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια). Είναι υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αντοχής. Διαθέτει πιστοποίηση IP54 & IP69.

Λειτουργία χωρίς κλειδί

Το μόνο που χρειαζόμαστε με τη νέα πρόταση ISEO LIBRA της HOB DOORS είναι η κάρτα με την RFID τεχνολογία ή το κινητό και την εφαρμογή ARGO της ISEO (μέσω Bluetooth) για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού κυλίνδρου.

Τρόποι χρήσης:

  1. για να ανοίξουμε την πόρτα θα πρέπει να πλησιάσουμε την κάρτα RFID και στη συνέχεια να περιστρέψουμε το πόμολο. Όταν μπούμε στον χώρο και κλείσουμε την πόρτα, περιστρέφουμε το πόμολο για να κλειδώσουμε. Από την εξωτερική πλευρά, αν δεν διατίθεται έγκυρη κάρτα, τότε το πόμολο περιστρέφεται συνεχώς χωρίς να ξεκλειδώνει την πόρτα.
  2. με τον ίδιο τρόπο χωρίς τη χρήση της κάρτας μπορούμε να ανοίξουμε και από το κινητό μας, εφόσον έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή ARGO.

Οι χρήστες μπορούν να λειτουργούν τον κύλινδρο είτε με κάρτα, είτε με το κινητό τους (εφόσον καταχωρηθούν από τον διαχειριστή).

Πλεονεκτήματα

  • Δεν χρειάζεται παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (χαμηλή κατανάλωση). Η μπαταρία διαρκεί χρόνια.
  • Διαθέτει πανεύκολο προγραμματισμό και ακόμη ευκολότερο χειρισμό.
  • Ο διαχειριστής μπορεί να προσθέτει ή να καταργεί κάρτες ή αποθηκευμένες συσκευές κινητών τηλεφώνων όποτε χρειαστεί, μέσω της εφαρμογής ARGO και της κάρτας master (οι κάρτες master είναι απαραίτητες για την αποθήκευση ή διαγραφή των καρτών user και κινητών συσκευών).
  • Η κάρτα master είναι απαραίτητη για να μπει ο κύλινδρος σε φάση προγραμματισμού. Χωρίς αυτήν δεν μπορεί να γίνουν τροποποιήσεις στον κύλινδρο.

Smart Gateway

Το Smart Gateway χρειάζεται για τον απομακρυσμένο έλεγχο της κλειδαριάς. Συνδέει το cloud (ISEO ARGO, λογαριασμός) με την κλειδαριά της πόρτας. Επικοινωνεί με το cloud με σύνδεση δεδομένων και με την κλειδαριά της πόρτας με Bluetooth Smart 5.0.

Το Smart Gateway μπορεί να διαχειριστεί όλες τις κλειδαριές θυρών στην εμβέλεια Bluetooth (περίπου 10 μέτρα ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος). Χάρη στο Gateway μπορούμε να διαχειριστούμε την κλειδαριά της πόρτας από απομακρυσμένη περιοχή.

Διαθέσιμα είναι δύο μοντέλα Smart Gateway: ασύρματο & ενσύρματο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.