ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL TRAINING CENTRE: Το νέο ολοκληρωμένο κέντρο εκπαίδευσης & καινοτομίας!

Το ELVIAL TRAINING CENTRE προσφέρει ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να στηρίζει και να διευρύνει τις δυνατότητες των κατασκευαστών αλουμινίου, η ELVIAL ίδρυσε το ELVIAL TRAINING CENTRE. Το νέο ολοκληρωμένο κέντρο εκπαίδευσης και καινοτομίας της ELVIAL, άνοιξε τις πόρτες του για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του χώρου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου και είναι προσανατολισμένο ειδικά στις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου.

Στοχεύει να υποστηρίξει, να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει τη θέση των επιχειρήσεων απέναντι σε ένα ευμετάβλητο και συνεχώς ανταγωνιστικό πλαίσιο. Έτσι, οι νέοι κατασκευαστές συστημάτων αλουμινίου χτίζουν μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων και παράλληλα επαγγελματίες, που ήδη εργάζονται στον κλάδο, αποκτούν ακόμη πιο εμπεριστατωμένη γνώση και εμπειρία για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου και τις νέες τεχνολογίες.

Το ELVIAL TRAINING CENTRE προσφέρει ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης. Η καινοτομία, η γνώση και οι σχετικές δεξιότητες μπορούν να ενσωματωθούν σε όλη την αλυσίδα του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους:

  • Να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις της υλοποίησης έργων μικρής ή μεγάλης κλίμακας από την κατάρτιση οικονομοτεχνικής μελέτης, τη λήψη μέτρων, κατασκευή έως και την ορθή συμφωνημένη τοποθέτηση.
  • Να ενισχύσουν και να ολοκληρώσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου, το marketing mix, την πώληση και το after sales service.
  • Να αναπτύξουν το θεωρητικό υπόβαθρο για να σχεδιάσουν νέα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά μοντέλα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για «Τεχνίτες Κατασκευής και Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» με τη συνεργασία και την επιστημονική επιμέλεια της ΠΟΒΑΣ, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη και εκπαίδευση εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στις κατασκευές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, παρέχοντας πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση διάρκειας 50 ωρών.

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και παρακολούθησης και αποκτούν τη δυνατότητα πιστοποίησης από ανεξάρτητο φορέα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC17024.

Έχουν ολοκληρωθεί ήδη με απόλυτη επιτυχία το 1ο και το 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ELVIAL TRAINING CENTRE. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2023, ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ολοκληρώθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του TRAINING CENTRE στον βιομηχανικό χώρο της ELVIAL στο Κιλκίς.

Η θεωρητική εκπαίδευση έχτισε μία ολοκληρωμένη βάση γνώσεων, ενώ η πρακτική εκπαίδευση του σεμιναρίου διαμόρφωσε πραγματικά σενάρια κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να συναρμολογήσουν και να κατανοήσουν πλήρως όλες τις κατασκευαστικές και τεχνικές πτυχές των συστημάτων.

Το 2ο κατά σειρά πρόγραμμα εκπαίδευσης του TRAINING CENTRE ήταν για τους συνεργάτες από τη νότια Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στο νέο υπερσύγχρονο EXPERIENCE CENTER της ELVIAL στην Αττική.

Το EXPERIENCE CENTER είναι ένας μοντέρνος χώρος που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε επαφή με τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου και να αντιληφθεί την ποιότητα που προσφέρουν. Στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάζονται προϊόντα από όλες τις οικογένειες που διαθέτει η εταιρεία -ICONIC, ESSENCE, ELVIAL- με μια γκάμα χρωμάτων και επιλογών που θα ενθουσιάσουν. Από ανοιγόμενα, συρόμενα και πόρτες μέχρι λύσεις επένδυσης και συρόμενης σκίασης με βιομηχανικό ή minimal ύφος, αναδεικνύουν τις ολοκληρωμένες λύσεις της δυναμικής εταιρείας.

Το ELVIAL TRAINING CENTRE, η ολοκλήρωση κάθε κύκλου σεμιναρίου, η αμφίδρομη γνώση και η θετική ατμόσφαιρα δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμική σε όλους για ακόμη περισσότερα βήματα στο μέλλον στον τομέα της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου.

Δηλώστε συμμετοχή για τον επόμενο κύκλο πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.