ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Δυναμικό «παρών» στον διαγωνισμό “National Building of the Year” στη Βουλγαρία

Στην εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων του διαγωνισμού “National Building of the Year” στη Βουλγαρία συμμετείχε η ETEM, έχοντας τη χαρά πολλά από τα βραβευθέντα έργα να φέρουν τις κορυφαίες λύσεις της.

Ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOS, Γιάννης Καντώνιας απένειμε το βραβείο για το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία “City Hotels”

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Γιάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOS απένειμε το βραβείο για το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία “City Hotels” στο APARTHOTEL DOT που βρίσκεται στη Σόφια.

Ο Todor Fidanov, Γενικός Δ/ντής της ETEM Βουλγαρίας και της ETEM Ρουμανίας απένειμε το ειδικό βραβείο στο Πολιτιστικό Κέντρο Jules Paskin στην κατηγορία “Social Infrastructure”.

Για ακόμη μια φορά, τα προϊόντα της ιστορικότερης εταιρείας διέλασης, έχουν τοποθετηθεί σε έργα που ήταν υποψήφια στον διαγωνισμό και απέσπασαν βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Οι πέντε νικητές, στους οποίους παρουσιάζονται και μερικές από τις κορυφαίες λύσεις της εταιρείας είναι:

  1. HOLIDAY PARK Pernik,
  2. Πολυλειτουργικό Εμπορικό Κτίριο “Sakharov” στην πόλη της Βάρνα,
  3. Κτίριο Μικτής Χρήσης K-55 στην πόλη της Βάρνα,
  4. Kashmir Wellness and SPA στην πόλη της Βελινγράντ,
  5. Νηπιαγωγείο Νο. 24 “Nadezhda” στη Σόφια.

Η ETEM αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημαντικό συνεργάτη του διαγωνισμού, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον τομέα των επενδύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.