ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

16ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική»: 1-3 Νοεμβρίου στο Costa Navarino το μεγάλο ραντεβού του κλάδου!

Υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ, την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου και την οργανωτική αρτιότητα της Energy Marketing, το 16ο Συνέδριο θα συγκεντρώσει για μία ακόμη φορά όλα τα στελέχη του κλάδου.

Το 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» γιορτάζει τα 30 χρόνια της διοργάνωσής του, στο Costa Navarino στην Πύλο Μεσσηνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί 1-3 Νοεμβρίου 2024. Όλα τα στελέχη του αλουμινίου και της αρχιτεκτονικής θα δώσουν το «παρών»

Το 16ο Συνέδριο διεξάγεται παράλληλα με την Έκθεση των Χορηγών, την 3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» και τα Βραβεία alumini.

Ξεχωρίζει γιατί…

  • Είναι εστιασμένο στην ανάπτυξη!
  • Γίνεται στο μεγαλύτερο resort της χώρας.
  • Είναι πρωτοπόρο & φουτουριστικό.
  • Διαθέτει κορυφαίους ομιλητές & workshops.
  • Αποτελεί το μεγαλύτερο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας.
  • Είναι εμπειρία!

Η επιλογή του Costa Navarino σηματοδοτεί και το κεντρικό θέμα του συνεδρίου, που είναι το αναπτυξιακό μέλλον του αλουμινίου και της αρχιτεκτονικής!

Το συνέδριο οργανώνεται από την Energy Marketing και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ. Υποστηρίζεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ.

Δηλώστε συμμετοχή!

Early birds: Εξασφαλίστε την εμπειρία της συμμετοχής σας, με προνομιακή αξία εγγραφής μέχρι τις 29/2!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ!
Εξασφαλίστε τη διαμονή σας εδώ!
Δείτε την αναγγελία εδώ!

Όλες οι πληροφορίες… στο www.alumini.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.