ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

AL-GCOT A.E.B.E. Μία δυναμική εμπορική και παραγωγική εταιρία

Με παρουσία 33 και πλέον ετών στον χώρο, η εταιρία έχει εδραιωθεί στον κλάδο, ως μία από τις πλέον δραστήριες εταιρίες, με το μεγαλύτερο ατού της την εφευρετικότητα!

Η εταιρία Γ. Κωτούλας AL-GCOT A.E.B.E. με έδρα την Καρδίτσα, δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1991 με εμπορική δραστηριότητα. Στην συνέχεια μέσα από ένα πρόγραμμα αλλεπάλληλων επενδύσεων, δημιούργησε μια πρότυπη μονάδα παραγωγής προϊόντων αλουμινίου, πορτών πάνελ αλουμινίου, αντικωνωπικών συστημάτων και ρολών.

Η πολύχρονη αυτή εμπειρία των 33 και πλέον ετών στον χώρο, έχει τεκμηριώσει την ποιότητα των προϊόντων της και έχει εδραιωθεί στον κλάδο, ως μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες, με το μεγαλύτερο ατού της, την εφευρετικότητα.

Η AL-GCOT A.E.B.E., γνωρίζοντας πολύ καλά τον κλάδο του αλουμινίου, μελετά, σχεδιάζει, παράγει και παρέχει πρωτότυπα, πρακτικά και προσιτά προϊόντα στους πελάτες της, έχοντας σαν κύριο μέλημά της την άμεση και ολοκληρωτική υποστήριξή τους.

«Η εταιρία μας με την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού της, παρέχει στους συνεργάτες της και στους πελάτες της ταχεία εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα της…» ο υποστηρίζει ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Γιώργος Κωτούλας.

Η AL-GCOT στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό με μεγάλες δυνατότητες παραγωγής, επενδύοντας σε ολοκληρωμένες παραγωγικές λύσεις. Παράλληλα, με το βαφείο της, μία υπερσύγχρονη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής, εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες της ίδιας της εταιρείας όσο και των συνεργατών της. Η παραγωγική της δομή περιλαμβάνει:

  • Πάνελ αλουμινίου παραδοσιακά, πρεσαριστά, inox
  • Ρολά αλουμινίου
  • Συστήματα αντικωνωπικών
Έως τώρα, η AL-GCOT, δραστηριοποιούνταν περισσότερο στην Κεντρική Ελλάδα, με έδρα την Καρδίτσα. Με την ενσωμάτωση των νέων προϊόντων της και την ανάπτυξη της δυναμικής της είναι πλέον σε θέση να παρέχει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την ελληνική αγορά, έχοντας ανοίξει πρόσφατα υποκατάστημα στην Τατοίου 89 Αχαρνές (τηλ. 210 2403793).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.