ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMOTOR: Πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων

Η δυναμική εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις όσον αφορά στους μηχανισμούς ηλεκτροκίνησης στα κουφώματα, απογειώνοντας την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά τους!

H ALUMOTOR είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εξειδικευμένης ηλεκτροκίνησης κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα. Οι καταρτισμένοι μηχανικοί της, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών και κατασκευών, παρέχουν μια ολοκληρωμένη πρόταση μελέτης και σχεδιασμού, σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες κατασκευαστικές ανάγκες του πελάτη.

Η δυναμική εταιρεία διαθέτει υψηλής ποιότητας λύσεις στην ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων, με καινοτόμους μηχανισμούς που αυτοματοποιούν την κίνηση. Η χρήση της ηλεκτροκίνησης στα κουφώματα συμβάλλει στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας και αποτελεί μία διαρκώς αναπτυσσόμενη και βιώσιμη τεχνολογία.

Η τεχνολογία

Η ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση που εστιάζει στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας, προσφέροντας αισθητική αιχμής. Συνδυάζεται ιδανικά με άλλες τεχνολογίες, όπως οι ηλιακοί συλλέκτες, οι αισθητήρες, τα συστήματα ασφαλείας και τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης του κτιρίου, τα οποία επιτρέπουν τον συγχρονισμό με άλλες λειτουργίες όπως τον φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την αντικλεπτική προστασία και τον απομακρυσμένο έλεγχο.

Παρέχονται ευέλικτες λύσεις διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των χρηστών και των ιδιαιτεροτήτων κατασκευής του κάθε έργου (minimal κατασκευές, αλουμίνιο, ξύλο κ.τ.λ.). Χάρη στα παραπάνω καθώς και την προσφερόμενη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, της λειτουργικότητας και της αυτονομίας στη λειτουργία των κουφωμάτων, η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης αποτελεί δημοφιλή επιλογή στην κατασκευή κτιρίων.

Εξειδικευμένα συστήματα

  • Συστήματα ανίχνευσης εμποδίου.
  • Ρύθμιση ταχύτητας και δύναμης της κίνησης.
  • Προηγμένο σύστημα ακριβούς μέτρησης της απόστασης της διαδρομής του ανοίγματος, χωρίς να απαιτούνται τερματικοί διακόπτες.
  • Υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός με βιομηχανικού τύπου driver για τον απόλυτο έλεγχο του κινητήρα.

Αυτοματισμοί

  • Τα ηλεκτρικά κουφώματα μπορούν να ελέγχονται ατομικά ή να συνδέονται σε συστήματα αυτοματισμού κτιρίων.
  • Αυτοματισμοί αιχμής για τη συνεργασία δύο ή και περισσότερων ηλεκτροκινήσεων (γωνιακά κουφώματα, αυλαίες κ.τ.λ.).

Ολιστική προσέγγιση υπηρεσιών

Η ALUMOTOR αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη και εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων για την κίνηση των κουφωμάτων.

Η δυναμική και πρωτοπόρος εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις όσον αφορά στους μηχανισμούς ηλεκτροκίνησης, ακόμα και στα πιο μεγάλα και βαριά κουφώματα.

Τα εξατομικευμένα συστήματα ηλεκτροκίνησης που διαθέτει, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κουφωμάτων, όπως επάλληλο παρασυρόμενο, επάλληλο χωνευτό , γωνιακής συνεργασίας, σύνθετων κινήσεων κ.τ.λ. Προσφέρεται πλήρης αυτοματισμός υψηλής τεχνολογίας, ολικός έλεγχος και προσαρμογή των εξατομικευμένων ρυθμίσεων σε κάθε κατασκευή.

Επιπρόσθετα, το After Sales Service της ALUMOTOR, με τις υπηρεσίες συντήρησης και εγγύησης των συστημάτων, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανισμών στο πέρας του χρόνου.

Περισσότερα: https://alumotor.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.