ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Νέο σύστημα πτυσσόμενων πορτών με θερμοδιακοπή ALBIO 133 Foldi

Με μίνιμαλ αισθητική, δυνατότητα κατασκευής μεγάλων φύλλων και κορυφαίες θερμομονωτικές επιδόσεις, το σύστημα φυσούνας ALBIO 133 Foldi είναι μία εξαιρετική λύση για την κάλυψη μεγάλων χώρων.

Η νέα πτυσσόμενη σειρά ALBIO 133 Foldi της EXALCO δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές που απαιτούν τη χρήση συστημάτων πτυσσόμενων πορτών με θερμοδιακοπή (φυσούνα).

Το νέο θερμομονωτικό σύστημα διακρίνεται για την minimal όψη του με ορατή επιφάνεια κάθε φύλλου μόλις 41 χιλ., τη δυνατότητα κατασκευής φύλλων πλάτους έως 0,90 μ. και ύψους έως 2,50 μ., καθώς και για την ευκολία στην κύλιση με αθόρυβη λειτουργία για εφαρμογή βάρους έως 70 κιλά ανά φύλλο.

Είναι διαθέσιμη για κάθε απαιτούμενη τυπολογία (standard, structural), δίνοντας τη δυνατότητα για άνοιγμα φύλλων προς τον εξωτερικό αλλά και τον εσωτερικό χώρο. Παρέχει κορυφαίες θερμομονωτικές επιδόσεις με τη χρήση πολυαμιδίων πλάτους 34 χιλ. και θερμομονωτικών βεργών. Το μέγιστο πάχος υαλοπίνακα είναι έως 70 χιλ. ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση σε θερμομόνωση και ηχομείωση.

Χαρακτηριστικά συστήματος

  • Εμφανή επιφάνεια: 42 χιλ. σε standard έκδοση / 6,3 χιλ. σε structural έκδοση
  • Πάχος φύλλου: 85 χιλ.
  • Βάρος φύλλου: έως 120 κιλά
  • Πάχος υαλοπίνακα: έως 65 χιλ.
  • Τρόπος λειτουργίας: Επάνω κύλιση, κάτω κύλιση
  • Φορά ανοίγματος: Εσωτερικά και εξωτερικά
  • Πλάτος θερμοδιακοπής: 34 χιλ.
  • Επιδόσεις θερμοπερατότητας: Uf>= 1,6 W/(m2K)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.