ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Trending

AkzoNobel: Προσδίδει κορυφαία αισθητική & διαχρονικότητα στον «Πύργο του Πειραιά»!

Οι υπερανθεκτικές πούδρες βαφής Interpon D2525 της Akzonobel διασφαλίζουν κορυφαία αισθητική και διαχρονικότητα στον επανασχεδιασμό της πρόσοψης του εμβληματικού «Πύργου του Πειραιά».

Φωτογράφος: Νίκος Δανιηλίδης | Επανασχεδιασμός πρόσοψης: PILA Studio

Ο «Πύργος του Πειραιά» αποτελεί τον ψηλότερο Πύργο στην περιοχή του Πειραιά και τον δεύτερο ψηλότερο πύργο στην Ελλάδα μετά τον Πύργο των Αθηνών. Το ανακαινισμένο κτίριο των 34.600 τ.μ. και 22 ορόφων, υψώνεται 88 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, προσφέροντας πανοραμική θέα.

Ο «Πύργος του Πειραιά» θα φιλοξενήσει το πρώτο «πράσινο» concept λιανικής και f&b στην Ελλάδα και τους πιο πολυτελείς χώρους γραφείων. Το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο PILA Studio ανέλαβε τη δημιουργία της πρόσοψης του «Πύργου».

Η πρόκληση για τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες ήταν να επιλέξουν μία πούδρα βαφής που θα προστατεύσει τις επιφάνειες αλουμινίου σε έντονο κλίμα διαβρωτικής ατμόσφαιρας από τη θάλασσα και ταυτόχρονα να αποδίδει έντονη μεταλλική λάμψη και το απόλυτο εφέ φυσικής ανοδίωσης αλουμινίου.

Φωτογράφος: Νίκος Δανιηλίδης | Επανασχεδιασμός πρόσοψης: PILA Studio

Οι αρχιτεκτονικές υπερανθεκτικές πούδρες Βαφής Interpon D2525 της AkzoNobel που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της πρόσοψης του κτιρίου, ενισχύουν την προστασία του έργου. Συγκεκριμένα, η υπερανθεκτική πούδρα βαφής Interpon D2525 Y2203I Soft Silver που επιλέχθηκε παρέχει την όψη ανοδίωσης, χωρίς να έχει κανένα από τα μειονεκτήματα της φυσικής ανοδίωσης.

Φωτογράφος: Νίκος Δανιηλίδης | Επανασχεδιασμός πρόσοψης: PILA Studio

Η ποικιλία των αρχιτεκτονικών πουδρών βαφής δίνει στους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές τη δυνατότητα να κάνουν το αδύνατο δυνατό και τα όνειρα πραγματικότητα. Τα προϊόντα της AkzoNobel επιλέχθηκαν γιατί έχουν την ικανότητα να αποδίδουν εξαιρετικά τα ζητούμενα ειδικά εφέ αισθητικής και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται σε κάθε απαιτητική σχεδιαστή ανάγκη κάτω από σκληρές και έντονες καιρικές συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.