Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή με εμάς!

Σας ευχαριστούμε που επιβεβαιώσατε τα στοιχεία σας!

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας e-newsletter ώστε να μαθαίνετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κλάδο του αλουμινίου και των κουφωμάτων.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαστε στη διάθεσή σας,

Η ομάδα του aluNET.gr

Ποιοι είμαστε

Το aluNET.gr είναι το απόλυτο κλαδικό portal στον χώρο του αλουμινίου και των ευρύτερων εφαρμογών του. Καθημερινά προσφέρει ειδήσεις από τον κλάδο και υπεύθυνη ενημέρωση που παρέχεται από το συντακτικό επιτελείο του περιοδικού “Aluminium Magazine”, με το οποίο υπάρχει στενή και αμφίδρομη συνεργασία.

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.