Καλώς ήρθατε!

Σας ευχαριστούμε που εγγραφήκατε στο e-newsletter μας.

Είστε ένα βήμα πριν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, ώστε να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά στον κλάδο του αλουμινίου και των κουφωμάτων.

Στο email με το οποίο εγγραφήκατε, έχει αποσταλεί* ένα μήνυμα που περιέχει το link επιβεβαίωσης της εγγραφής σας. Αν δεν το βρείτε, αναζητήστε το στον φάκελλο των spam.

Μην αμελήσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας, για να λαμβάνετε τα e-newsletter μας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαστε στη διάθεσή σας,

Η ομάδα του aluNET.gr

* Αν κατά το παρελθόν είχατε εγγραφεί στο e-newsletter μας, διαγραφήκατε και κάνετε πάλι εγγραφή δεν θα λάβετε email με το link επιβεβαίωσης

Ποιοι είμαστε

Το aluNET.gr είναι το απόλυτο κλαδικό portal στον χώρο του αλουμινίου και των ευρύτερων εφαρμογών του. Καθημερινά προσφέρει ειδήσεις από τον κλάδο και υπεύθυνη ενημέρωση που παρέχεται από το συντακτικό επιτελείο του περιοδικού “Aluminium Magazine”, με το οποίο υπάρχει στενή και αμφίδρομη συνεργασία.

 

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.