Λυπούμαστε που φεύγετε…

Το αίτημα διαγραφής σας από τη λίστα μας ολοκληρώθηκε.

Λυπούμαστε που πλέον δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας e-newsletter για τον κλάδο αλουμινίου.

Αν το έχετε μετανιώσει ή το κάνατε κατά λάθος, μπορείτε να εγγραφείτε ξανά, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

Εγγραφείτε σήμερα!

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε συμβαίνει στον κλάδο αλουμινίου.

Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter.

Για τη αποστολή των newsletter μας χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Ασφαλής ενημέρωση χωρίς ενοχλητικά μηνύματα

Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαστε στη διάθεσή σας,

Η ομάδα  του aluNET.gr

Ποιοι είμαστε

Το aluNET.gr είναι το απόλυτο κλαδικό portal στον χώρο του αλουμινίου και των ευρύτερων εφαρμογών του. Καθημερινά προσφέρει ειδήσεις από τον κλάδο και υπεύθυνη ενημέρωση που παρέχεται από το συντακτικό επιτελείο του περιοδικού “Aluminium Magazine”, με το οποίο υπάρχει στενή και αμφίδρομη συνεργασία.

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.