ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Exalco: Το υαλοπέτασμα Albio 130 στο Baneasa Airport Tower

04_postΈνα εντυπωσιακό οικοδόμημα από γυαλί δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της EXALCO στα βόρεια προάστια του Βουκουρεστίου της Ρουμανίας, στην περιοχή Baneasa. Πρόκειται για το Baneasa Airport Tower που χρησιμοποιείται για τη στέγαση επαγγελματικών χώρων. Έχει έκταση 6,931 τ.μ. και είναι οργανωμένο σε 9 επίπεδα.

ALBIO_130_option_2ALBIO_130_option_1Το σύστημα υαλοπετάσματος που εφαρμόσθηκε είναι το Albio 130, ένα ευέλικτο υαλοπέτασμα με διαχρονικό σχεδιασμό και δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών σε σύγχρονες κατασκευές, καθώς εφαρμόζεται εξίσου αποτελεσματικά και σε κατασκευές αιθρίων.

Το σύστημα παρέχει ευκολία στην κατασκευή, και επιλογές στα εξωτερικά διακοσμητικά καπάκια για ποικιλία στο αισθητικό αποτέλεσμα. Με πλάτος 50mm, επιτρέπει χρήση υαλοπίνακα από 6 έως 36mm, ενώ το σύστημα διαθέτει βασικές κολώνες με δυνατότητα κάλυψης ροπών αδράνειας από 60 έως 820cm.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.