ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το κλαδικό συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές»

synedrio_0817

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, υψηλό επίπεδο ομιλιών, πρακτικές αποφάσεις, αισιοδοξία και προοπτικές για το άνοιγμα της αγοράς, έληξε το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-15 Νοεμβρίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean VILLAGE – Olympus Riviera, στην Παραλία Κατερίνης και συγκεντρωσε περίπου 700 συμμετέχοντες συνέδρους.

synedrio-2-2015

Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε στην άνετη προσέλευση και διαμονή των Συνέδρων. Το τριήμερο Συνέδριο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με την εσπερίδα «ENERGY TIME – Ενεργειακή Αναβάθμιση ΤΩΡΑ!» μία Εσπερίδα – πρωτοβουλία για την αφύπνιση της αγοράς. Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους με την βραδιά να εξελίσσεται σε κέρασμα παραδοσιακών προϊόντων και χορούς από τοπικό φολκλορικό συγκρότημα, που όλοι απήλαυσαν.

Μια όμορφη και γεμάτη συγκίνηση βραδιά επεφύλαξε στους συνέδρους και η απονομή των επαίνων και βραβείων ALUMINI, κατά την οποία επιβραβεύτηκαν για άλλη μια φορά προσωπικότητες του χώρου, που σφράγισαν με το έργο και την παρουσία τους τον κλάδο του αλουμινίου. Ισχυρά ήταν και τα συναισθήματα από την έκθεση της Ιστορικής Αναδρομής του Συνεδρίου και για αυτούς που τα έζησαν τα γεγονότα αλλά και γι’αυτούς που τα γνώρισαν μέσα από αυτή την παρουσίαση.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών οι Σύνεδροι ενέκριναν ομόφωνα το Ψήφισμα της Επιτροπής του Συνεδρίου που περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία ομάδας για την ανάπτυξης της ενεργειακής κουλτούρας προς κάθε κατεύθυνση, για το άνοιγμα της αγοράς της ενεργειακής αναβάθμισης.
  • Ανάπτυξη συνεργασίας με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, προκειμένου να δημιουργηθούν οι αναγκαίες μελέτες για την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.
  • Ανάπτυξη ενδιάμεσων θεματικών, εξειδικευμένων ημερίδων, με βάση τις ανάγκες των Συνέδρων.
  • Πρόσβαση στη γνώση του Συνεδρίου μόνο από τα μέλη του, δηλαδή του Σύνεδρους και τους χορηγούς που επενδύουν σε αυτό.
  • Απόφαση να εξετασθεί από την επιτροπή Συνεδρίου η ίδρυση ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ.
  • Απόφαση να συνεχίσει το Συνέδριο να προσανατολίζεται σε θέματα υψηλού επαγγελματικού επιπέδου που προωθούν την ανάπτυξη των συνέδρων του κλάδου.

Το ψήφισμα θα αποτελέσει και το πρόγραμμα δράσης της Επιτροπής του Συνεδρίου μέχρι το επόμενο 13ο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-19 Νοεμβρίου 2017, σε τόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

sinedrio2015

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.