ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Ε-97 VFS: Σύστημα Αεριζόμενων Προσόψεων από την ΕΤΕΜ

graffiti_650

Η ΕΤΕΜ καινοτομεί εξελίσσοντας ένα νέο σύστημα Αεριζόμενων Προσόψεων για κτήρια. Με γνώμονα την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα διαβίωσης των ενοίκων, σε συνδυασμό με την αισθητική, παρουσιάζει το Ε-97 VFS Σύστημα Αεριζόμενων Προσόψεων (Ventilated Façade Systems). Στην  ΕΤΕΜ αντιμετωπίζεται  το κτήριο ως ένας ζωντανός οργανισμός στο σύνολό του μέσα στον οποίο πρέπει να επιτευχθεί η καλή και σωστή διαβίωση αυτών που το κατοικούν. Κύριοι και βασικοί στόχοι είναι η θερμική άνεση χειμώνα, καλοκαίρι και ο εσωτερικός φωτισμός από τη διάχυση του φωτός. Οι αεριζόμενες όψεις, τα συστήματα υαλοπετασμάτων,  τα συστήματα για πόρτες και παράθυρα αλλά και αυτά της σκίασης, αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση από την ΕΤΕΜ για το εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου.

certification_etem_lamella1Τα VFS είναι έτσι κατασκευασμένα που μας επιτρέπουν να εφαρμόσουμε όλα τα σύγχρονα υλικά προσόψεων, όπως σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond, κεραμικά πλακάκια, φύλλα αλουμινίου, μάρμαρα, πέτρα, laminate, κ.λπ., δημιουργώντας ένα «κέλυφος» εξωτερικά του κτηρίου. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε την απαραίτητη θερμομόνωση στο κτήριο τοποθετώντας τη μόνωση εξωτερικά, μεταξύ της τοιχοποιίας και του «κελύφους».

 

Κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος:

  • Υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Αυξημένη πυραντίσταση
  • Φυσικός αερισμός και υδροδιαπερατότητα
  • Υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης
  • Ταχεία συναρμολόγηση και εύκολη συντήρηση
  • Άριστη σχεδίαση και όψη

Το σύστημα αεριζόμενων προσόψεων (VFS) της ΕΤΕΜ αναπτύχθηκε έτσι ώστε να επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση διαφόρων υλικών στο εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου, το οποίο βελτιώνει το ενεργειακό αποτύπωμα αυτού, προσφέροντας ταυτόχρονα αναβαθμισμένη αισθητική. Η τοποθέτησή του είναι εφικτή, είτε πρόκειται για καινούρια κατασκευή είτε για ανακαίνιση ήδη υπάρχουσας.

Το VFS της ΕΤΕΜ σχεδιάζεται με βάση την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προσβλέπει στη δημιουργία αρχιτεκτονικών συστημάτων με τον υψηλότερο δυνατό βαθμό ασφάλειας, ενεργειακής απόδοσης, αισθητικής και ευκολίας στη χρήση (τοποθέτηση, συντήρηση).

Με όλα τα συστήματά της, η ΕΤΕΜ εγγυάται εξοικονόμηση και αποδοτικότητα ενέργειας, εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση, φυσικό αερισμό και γρήγορη τοποθέτηση.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.