ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες επιλέγουν τα συστήματα Albio

large6

Η EXALCO δίνει το δυναμικό της παρόν σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων καθώς επίσης και στην ολοκλήρωση νέων ξενοδοχείων. Την χρονιά που πέρασε, τα συστήματά της επιλέχτηκαν σε σοβαρά έργα ανακαινίσεων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων σε ελληνικά νησιά, βοηθώντας σημαντικά στην αύξηση της ενεργειακής κλάσης των κτιρίων με κύριο σκοπό την απόλυτη μόνωση σε θέρμανση και ψύξη.
photo1
Στην όμορφη Ρόδο, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, στην άκρως τουριστική Κρήτη, στην φιλόξενη Κω και στα μαγευτικά Σύβοτα, τα συστήματα Albio χρησιμοποιήθηκαν για την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχείων, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το όμορφο design με διάφορα προφίλ και χρώματα.

Τα πιστοποιημένα από το ινστιτούτο IFT του Rosenheim, συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν, κυρίως ήταν ανοιγόμενα και συρόμενα με θερμοδιακοπή, όπως το Albio 109, Albio 109C Super Thermo, Albio 225, Albio 230 και 235.

SEIRA-ALBIO

ALBIO 109- Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
Η σειρά Albio 109 βασίζεται στην πιο  σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων και τα υψηλότερα standards κατασκευής. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής, ενώ δίνει τη δυνατότητα επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Με άψογο φινίρισμα, διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και κλασσικό για διαχρονικότητα και άψογη αισθητική.

ALBIO 109C Super Thermo- Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή & με περιμετρικό μηχανισμό
Η Albio 109C Superthermo είναι η κορυφαία σειρά της EXALCO στα ανοιγόμενα συστήματα ως προς την  θερμομόνωση. Ο πολύ χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας (U value) επιτυγχάνθηκε με προσθήκη μεγαλύτερου πλάτους πολυαμιδίων (34mm), με την προσθήκη νέου θερμομονωτικού υλικού και την τοποθέτηση νέων ελαστικών στεγάνωσης. Η άριστη συμπεριφορά της στη δοκιμή αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 50mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης.

Από τις επίσημες δοκιμές υδατοστεγανότητας αποδεικνύετε ότι η Albio 109C Superthermo μπορεί να αντισταθεί σε στην εισροή υδάτων ακόμη και σε συνθήκες σφοδρής θύελλας. Τοποθετείται μηχανισμός υψηλής ασφάλειας γνωστός ως περιμετρικός μηχανισμός. Το διαχρονικό design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.

photo2

ALBIO 225- Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
Η σειρά Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.

ALBIO 230- Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
Η σειρά Albio 230 αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα για την Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση καθώς και στεγανότητα, χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης.

ALBIO 235- Συρόμενο-Ανασηκώμενο Σύστημα με θερμοδιακοπή
Η σειρά Albio 235 χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24mm και 34mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο- συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200Kg.

www.exalco.gr

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.