ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Τα συστήματα Albio σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στη Θεσσαλονίκη

albio-1

Με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο κατασκευάστηκε το κτιριακό συγκρότημα Ithacas. Συνώνυμο του ευ ζην, το συγκρότημα αποτελείται από 6 υπερπολυτελείς, ανεξάρτητες μονοκατοικίες με ιδιωτικούς κήπους και πισίνες σε ειδυλλιακή θέση, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Με κύριο γνώρισμα του την ιδιωτικότητα, κάθε κατοικία έχει δημιουργηθεί με ένα μοναδικό ύφος που αντιπροσωπεύει την αισθητική της εποχής και που θα διατηρηθεί αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο.

Untitled-1Η Exalco συμμετείχε με τα συστήματά της στο συγκεκριμένο έργο, με την πολύτιμη συμβολή του κατασκευαστή κ. Παπανικολάου Γιώργου της εταιρίας Alcom. Χρησιμοποιήθηκαν το Albio 125C ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος και το πολυτελές θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο Albio 230.

Το Albio 125C είναι μια πρόταση της Exalco στα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επίσης προσφέρει θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση. Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε σχήμα καμπύλο και ίσιο. Το πλεονέκτημα του νέου συστήματος είναι η δυνατότητα συνδυασμού ίσιας κάσας με φύλλο καμπύλο.

Η σειρά Albio 230 αποτελεί ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση καθώς και στεγανότητα, χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης.

ALBIO_230Η εταιρία ALCOM

Ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος – ALCOM, είναι επίσημος κατασκευαστής – συνεργάτης της Exalco στην Θεσσαλονίκη. Η δραστηριότητα της εταιρείας του στο χώρο της κατασκευής άρχισε το 1976, αρχικά με κουφώματα, ψευδοροφές και κάγκελα αλουμινίου.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Alcom εκτείνονται σε 750 τ.μ. έχουν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εργάζονται σε αυτή στελέχη και προσωπικό με εμπειρία, τεχνογνωσία και συνέπεια, με αποτέλεσμα η εταιρεία να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση του πελάτη. Η μεγάλη γκάμα των κατασκευών και δυνατοτήτων της εταιρείας περιλαμβάνει παραγωγή κουφωμάτων, υαλοπετασμάτων, αίθρια, exalcobond και ειδικές κατασκευές. Μεγάλες εταιρείες έχουν εμπιστευθεί την εταιρεία ALCOM για να υλοποιήσει τις κατασκευές αλουμινίου.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.