ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

“Εξοικονόμηση κατ’Οίκον”: Άμεση έναρξη των έργων για τις υπαγωγές που εγκρίθηκαν!

Αρχίζουν και επίσημα οι πρώτες επεμβάσεις στα πλαίσια του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’Οίκον ΙΙ”, μετά την υπαγωγή των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα οι οποίες εγκρίθηκαν από την αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μετά την εξέλιξη αυτή, “…οι δικαιούχοι μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα και με ασφάλεια τα έργα που προγραμματίζουν” καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός των παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών που εγκρίθηκαν, είναι 190,17 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αρχίσει να διοχετεύεται στην αγορά, με την συντριπτική πλειονότητα των υπαγωγών να αφορά χαμηλότερα εισοδήματα και κατοικίες χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέες υπαγωγές.

Όσοι από τους ωφελούμενους χρησιμοποιήσουν ίδια κεφάλαια μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα, σύμφωνα βέβαια με τους όρους και τις λεπτομέρειες του προγράμματος, ενώ όσοι έχουν επιλέξει τραπεζική χρηματοδότηση υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Tηλεφωνική υποστήριξη για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Kατ’ Oίκον II» παρέχεται από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΕΚΑ στα τηλέφωνα 2131513780-781-124-139, ή γραπτώς στο support.ekoii@prv.ypeka.gr. Η Γραμμή λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 16:00

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.