ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

400 χιλ. τ.μ. βαμμένων ρόλων αλουμινίου της Elval Colour στη οροφή του αεροδρομίου Zhengzhou

Elval-colour-forprint-GR2

Η Elval Colour επιλέχθηκε από την αρχιτεκτονική ομάδα του νέου αεροδρομίου της πόλης Zhengzhou στην Κίνα για την προμήθεια περισσότερων από 1.100 MT βαμμένων φύλλων αλουμινίου, που θα χρησιμοποιηθούν για να σχηματίσουν τη μεταλλική οροφή του νέου αεροδρομίου, επιφάνειας 400.000 τετραγωνικών μέτρων.

Elval-colour-forprint-GR3

Το ειδικά σχεδιασμένο κράμα αλουμινίου 1mm AA 5754, καλύφθηκε με βαφή 2L PVDF, η οποία κατασκευάστηκε δημιουργήθηκε ειδικά με βάση τις προδιαγραφές των αρχιτεκτόνων. Το καινοτόμο αυτό υλικό επιλέχθηκε με βάσει τις απαιτήσεις του κτηρίου για διαμόρφωση και ευκαμψία. Η αεροδυναμική μορφή που έχει δοθεί στο κτήριο χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο σχεδιασμό της κατασκευής και τα καινοτόμα υλικά που επιλέχθηκαν, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη για την αισθητική εμφάνιση των αεροδρομίων ανά τον κόσμο.

Elval-colour-forprint-GR4

Η σειρά orofe® είναι μια ειδική γκάμα κραμάτων αλουμινίου που αναπτύχθηκαν από το μεταλλουργικό τμήμα της Elval, της μητρικής εταιρίας της Elval Colour. Τα κράματα orofe® έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές διαμόρφωσης και ευκαμψίας στην κατασκευή μεταλλικών οροφών για βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά κτήρια. Οι ρόλοι και οι ταινίες orofe® διατίθενται σε μεγάλο εύρος βαφών και χρωμάτων που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές εγγύησης και προσφέρουν μια καλαίσθητη λύση για τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η πόλη Zhengzhou στην Κίνα έχει επιτύχει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, έχοντας μετατραπεί από ένα ήσυχο χωριό σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη μητρόπολη. Με δεδομένη τη στρατηγική εστίαση της Κίνας στην κατασκευή αεροδρομίων ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης, πόλεις όπως η Zhengzhou θα χρειαστούν clusters βιομηχανίας και υπηρεσιών για την υποστήριξη και ανάπτυξή τους. Η υλοποίηση του νέου αεροδρομίου της Zhengzhou αναμένεται να μεταμορφώσει την τοπική κοινότητα και τις κοντινές περιοχές σε μια τοπική οικονομία με βάση το αεροδρόμιο, ή όπως λέγεται σε μια  «αεροτρόπολη» (“aerotropolis”), που θα στηρίξει το στόχο της πόλης να γίνει ο νέος κόμβος αερομεταφορών της Κίνας. Τα τοπικά εργοστάσια αναμένεται να ωφεληθούν από τη συνδεσιμότητα και την κινητικότητα που θα δημιουργηθούν γύρω από το νέο αεροδρόμιο, καθώς και από τη διαθεσιμότητα εξειδικευμένων υπηρεσιών logistics.


Σχετικά με την
Elval Colour
H Elval Colour παράγει και διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για το κέλυφος των κτηρίων. Προϊόντα όπως σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond®, βαμμένα φύλλα για προσόψεις Elval ENF, βαμμένες ταινίες για οροφές orofe® και υδρορροές Ydoral®, καθώς και αυλακωτά φύλλα. Τα υλικά παράγονται σε στάνταρ αλλά και κατά παραγγελία χρώματα που προετοιμάζονται στον αναμικτήρα χρωμάτων και εφαρμόζονται σε μία από τις τέσσερις γραμμές βαφής που διαθέτει η εταιρία. Η Elval Colour είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΑΑ), της European Coil Coating Association (ECCA) και είναι  πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.