ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

P200: Χωρίσματα εσωτερικών χώρων από την ALUMIL

alumil_P200-1
Το νέο Ρ200 αποτελεί για την ALUMIL το τελευταίας γενιάς σύστημα αλουμινίου για χωρίσματα εσωτερικών χώρων, με εντελώς λιτές, κρυφές σχεδόν γραμμές, ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και γραφεία, χώρους συνεδρίασης και συνεστίασης, κ.α.

Με διπλό υαλοπίνακα συνολικού πάχους 100mm, το σύστημα προσφέρει εξαιρετικές τιμές σε ηχομείωση της τάξης των 38 dB (τουλάχιστον) και δυνατότητα ενσωμάτωσης ηλεκτρικών κινούμενων περσίδων. Χαρακτηρίζεται από την πληρότητα λύσεων και συγκεκριμένα:

alumil_P200-2

Τύπος Πάνελ
Δυο επιλογές σε “structural” κατασκευή, με ταινία διπλής όψης ή σιλικόνη, οι οποίες δημιουργούν μια ιδιάζουσα αισθητική καθαρών γραμμών και γυαλιού. Επιπλέον, μία επιλογή σε “semi-structural” με μια λεπτή λωρίδα αλουμινίου να εμφανίζεται καλαίσθητα περιμετρικά του υαλοπίνακα, και τέλος δυνατότητα για εντελώς ξύλινα πάνελ.

Τύπος Κατασκευής
Πέρα από τον απλό διαχωριστικό κάναβο, το σύστημα παρέχει σύνθετες δυνατότητες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο των κατασκευαστικών αναγκών, δηλαδή κατασκευές γωνιακές, «ταυ» και σταυρό.

Τύπος Πόρτας
Όμοια με τα πάνελ, και στις πόρτες δίνονται δύο επιλογές “structural” με διπλό υαλοπίνακα, με ή χωρίς πηχάκι εσωτερικά. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης απλής γυάλινης ή ξύλινης πόρτας με κάσα αλουμινίου.

www.alumil.com

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button