ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Χρονιά σταθμός το 2015 για τον όμιλο Inver-Valspar στην Ελλάδα

verniciInPolvere

Εξαιρετική ήταν η πορεία και τα αποτελέσματα του ομίλου Ιnver-Valspar τo 2015 στην Ελλάδα. Οι πωλήσεις πουδρών βαφής υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2014, ξεπερνώντας τους 2.000 τόνους, κάτι που δίνει στην Inver ένα σημαντικό μερίδιο στις πωλήσεις πούδρας στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, ο όμιλος Ιnver-Valspar εδραιώνει την παρουσία του και στις αγορές της Σερβίας και της Ρουμανίας, με σημαντική δραστηριότητα από τις εκεί θυγατρικές του εταιρίες, τις οποίες διευθύνει ο κ. Ανδρέας Τσιπόπουλος.

Ο κ. Ανδρέας Τσιπόπουλος
Ο κ. Ανδρέας Τσιπόπουλος

Σχετικά με την πορεία των εταιριών του ομίλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Inver East Med AE, κ. Aνδρέας Tσιπόπουλος, μας δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί ο όμιλος Inver-Valspar κατάφερε σε σύντομο διάστημα να κατακτήσει ένα σημαντικότατο μερίδιο στην ελληνική αγορά, μια αγορά δύσκολη και απαιτητική, σε μια χρονιά με πρωτόγνωρες δυσκολίες. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πελάτες μας, μεγάλους και μικρούς, που με την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους μας βοήθησαν να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας και να κατακτήσουμε ένα ποσοστό της αγοράς που αγγίζει το 40%. Είναι ακόμα πιο ευχάριστο, ότι εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα πέτυχε ο όμιλος Inver-Valpar και στις άλλες χώρες των Βαλκανίων και ιδιαίτερα στη Ρουμανία και τη Σερβία όπου, στον τομέα των πουδρών βαφής, δραστηριοποιείται με δικές του εταιρείες».

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.