ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Χρονιά σταθμός το 2015 για τον όμιλο Inver-Valspar στην Ελλάδα

verniciInPolvere

Εξαιρετική ήταν η πορεία και τα αποτελέσματα του ομίλου Ιnver-Valspar τo 2015 στην Ελλάδα. Οι πωλήσεις πουδρών βαφής υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2014, ξεπερνώντας τους 2.000 τόνους, κάτι που δίνει στην Inver ένα σημαντικό μερίδιο στις πωλήσεις πούδρας στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, ο όμιλος Ιnver-Valspar εδραιώνει την παρουσία του και στις αγορές της Σερβίας και της Ρουμανίας, με σημαντική δραστηριότητα από τις εκεί θυγατρικές του εταιρίες, τις οποίες διευθύνει ο κ. Ανδρέας Τσιπόπουλος.

Ο κ. Ανδρέας Τσιπόπουλος
Ο κ. Ανδρέας Τσιπόπουλος

Σχετικά με την πορεία των εταιριών του ομίλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Inver East Med AE, κ. Aνδρέας Tσιπόπουλος, μας δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί ο όμιλος Inver-Valspar κατάφερε σε σύντομο διάστημα να κατακτήσει ένα σημαντικότατο μερίδιο στην ελληνική αγορά, μια αγορά δύσκολη και απαιτητική, σε μια χρονιά με πρωτόγνωρες δυσκολίες. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πελάτες μας, μεγάλους και μικρούς, που με την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους μας βοήθησαν να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας και να κατακτήσουμε ένα ποσοστό της αγοράς που αγγίζει το 40%. Είναι ακόμα πιο ευχάριστο, ότι εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα πέτυχε ο όμιλος Inver-Valpar και στις άλλες χώρες των Βαλκανίων και ιδιαίτερα στη Ρουμανία και τη Σερβία όπου, στον τομέα των πουδρών βαφής, δραστηριοποιείται με δικές του εταιρείες».

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button