ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

HORECA 2016: Οι πολλαπλές λύσεις της ΕΤΕΜ για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης

Το περίπτερο της ΕΤΕΜ στην έκθεση HORECA 2016
Το περίπτερο της ΕΤΕΜ στην έκθεση HORECA 2016

Η καρδιά της Ξενοδοχίας και της Μαζικής Εστίασης χτύπησε δυνατά στην 11η HORECA! Ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες κατέκλυσαν και τα 4 halls της έκθεσης κατά τη διάρκεια των ημερών 12-15 Φεβρουαρίου, σκορπώντας κλίμα ενθουσιασμού και οδηγώντας στην κοινή διαπίστωση ότι ο κλάδος που δίνει ελπίδα για το μέλλον είναι αυτός του Τουρισμού. Η ΕΤΕΜ σε ένα σύγχρονο περίπτερο στο HALL 2 stand D36 παρουσίασε πολλαπλές λύσεις για κατασκευές αλουμινίου που προορίζονται για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και καφέ.

etem_horeca_300aΈνα συρόμενο κούφωμα της σειράς Ε50 HOTEL TYPE με ένα φύλλο σταθερό ένα κινούμενο και στενό γάντζο σε χρώμα ανοδίωσης, κόσμησε τον μεγαλύτερο χώρο του περιπτέρου δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση πως βρίσκονται σε ένα πραγματικό δωμάτιο ξενοδοχείου και απολαμβάνουν την αισθητική, την λειτουργικότητα και την άνεση που τους προσφέρει η χρήση του συγκεκριμένου συστήματος.

Στο ίδιο πιλοτικό δωμάτιο μπορούσε κανείς να εισέλθει μέσω της εντυπωσιακής εξαιτίας του χρώματος μπορντό (3004mat) πόρτας εισόδου η οποία άνοιγε εύκολα και χρηστικά μέσω ηλεκτρομαγνητικής κάρτας. Δύο βασικά προϊόντα αλουμινίου και το κούφωμα και η πόρτα, τα οποία προσφέρουν σε κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου την απαιτούμενη ηχομείωση, θερμομόνωση αλλά και αισθητική.

Επιπλέον η ΕΤΕΜ παρουσίασε ένα σύστημα σκίασης Ε66 για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη σωστή διαχείριση του φωτός στο εσωτερικό ενός κτηρίου. Τα σκιάδια εξασφαλίζουν δύο από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κατασκευών – προστασία από υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ελεγχόμενη πρόσβαση του φυσικού φωτός.

Τα χαρακτηριστικά αυτά εξασφαλίζουν άνεση και συνολική βελτίωση του περιβάλλοντος διαβίωσης για τους ενοίκους ενώ, παράλληλα, συνεισφέρουν στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Το σύστημα Ε66 προσφέρει πολλές επιλογές και επιτρέπει διάφορους τρόπους ανάρτησης, οριζόντια, κατακόρυφη, παράλληλη ή προβαλλόμενη τοποθέτηση στο κτίριο.

Η ΕΤΕΜ φροντίζει πάντα να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς εξειδικευμένες και μη ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της εποχής, τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα αλλά και τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.