ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

OXAL: Ο δυναμικότερος «παίκτης» της αγοράς στον χώρο της ανοδίωσης αλουμινίου

oxal_3

OXALΗ εταιρεία OXAL – Παπανικολάου Γ. Γ Σια Ε.Ε., δραστηριοποιείται στον κλάδο της ανοδίωσης αλουμινίου για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, έχοντας αποκτήσει μέχρι σήμερα μία σημαντική τεχνογνωσία στο αντικείμενο. Όλα αυτά τα χρόνια, με συνεχείς επενδύσεις, παρακολούθηση από κοντά των τεχνολογικών εξελίξεων και μία χαρακτηριστική συνέπεια των υπηρεσιών της στους πελάτες της, έχει καταστεί ο δυναμικότερος «παίκτης» στην ελληνική αγορά ανοδίωσης.

Δεν είναι τυχαίο, ότι οι περισσότερες εταιρίες διέλασης και επεξεργασίας αλουμινίου, εμπιστεύονται στην OXAL την ανοδίωση των προϊόντων τους, οι μεγαλύτερες ποσότητες των προορίζονται μάλιστα για εξαγωγές.

OXAL_papanikolaou
Ο κ. Γιώργος Παπανικολάου

«Παρακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις και επενδύουμε σε νέα προϊόντα και ιδέες που μπορούν να παρέχουν στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές λύσεις. Μάλιστα, πολλές από τις εφαρμογές μας είναι πρωτοπόρες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο…» τονίζει με έμφαση ο δ/νων σύμβουλος της εταιρίας κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Η εταιρεία είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη στην ανοδίωση, παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και επενδύει σε νέα προϊόντα και ιδέες που μπορούν να παρέχουν στο συνεργάτη της τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς προσφέροντας μια σειρά από διαφορετικές επιλογές. Η παραγωγική της δυναμικότητα καλύπτεται στο «φουλ», με το μερίδιό της στην ελληνική αγορά να φθάνει σχεδόν το 50%.

Πάγια θέση της OXAL, είναι η πιστή τήρηση των προδιαγραφών, ο συνεχής έλεγχος και η πιστοποιημένη οργάνωση της παραγωγής, που σε συνδυασμό με τη πολύχρονη εμπειρία της, εξασφαλίζουν ταχύτητα παράδοσης, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.