ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

alfa aluminium: Αξιόπιστες λύσεις και πολλαπλές επιλογές στα κάγκελα αλουμινίου

ALFA

pages.indd

Από τις πρωτοπόρες εταιρίες στον χώρο του καγκέλου, η ALFA ALUMINIUM παρουσιάζει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στα κάγκελα αλουμινίου, με δεκάδες επιλογές σε παραδοσιακά κάγκελα (χυτά και με προφίλ) και ανοδίωσης τύπου inox. Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικά τα κάγκελα αυτά.

Παραδοσιακά κάγκελα

Τα κάγκελα αλουμινίου ALFA δίνουν λύσεις υψηλής ποιότητας με την αντοχή, την αισθητική και την ασφάλεια να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο. Το αλουμίνιο σαν πρώτη ύλη ελέγχεται συνεχώς από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, παρέχοντας έτσι στο προϊόν την μέγιστη ποιότητα.

Ο συνδυασμός γνώσης και τεχνολογικής υποδομής από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο παραγωγής, δημιουργεί προϊόντα ανθεκτικά και αμετάβλητα στο πέρασμα του χρόνου. Μη έχοντας καμία ιδιαίτερη ανάγκη συντήρησης, καθίσταται η καλύτερη δυνατή επιλογή σε κάθε σύγχρονή αρχιτεκτονική εφαρμογή.

Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου ALFA σας προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

pages.indd
Διακρίνονται για την αντοχή τους στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική τους επεξεργασία και την εύκολή τοποθέτηση τους.

Στον νέο και εμπλουτισμένο με πολλά νέα σχέδια κατάλογο της εταιρίας, θα βρείτε κάγκελα αλουμινίου με εφαρμογή σε μπαλκόνια, βεράντες, σκάλες και αυλόγυρους, αλλά και αυλόπορτες αλουμινίου συρόμενες & ανοιγόμενες σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και επιλογών.

pages.inddΚάγκελα Α10 – Inox anodizing

Το σύστημα καγκέλου A10, είναι η νέα, σύγχρονη και μοντέρνα πρόταση της ALFA για τον χώρο σας. Με την επιφανειακή επεξεργασία της inox ανοδίωσης στο αλουμίνιο, πέρα από την μέγιστη ποιότητα και αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες για το κάγκελο, επιτυγχάνεται και τέλεια αισθητική καθώς ο συνδυασμός των προφίλ μεταξύ τους δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συνδυασμού των προφίλ με κρύσταλλο της επιλογής σας για ακόμα πιο μοντέρνες λύσεις.

Σχεδιασμένο και μελετημένο προσεκτικά για να καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, είτε πρόκειται για μπαλκόνια, σκάλες, αυλόγυρους κατοικίας είτε για εξωτερικές εφαρμογές σε δημόσιους χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, προσφέρει υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με μεγαλύτερη οικονομία έναντι του ανοξείδωτου χάλυβα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.