ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα 100 καλύτερα έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό με την υπογραφή ΕΤΕΜ

Μαιευτήριο ΡΕΑ
Μαιευτήριο ΡΕΑ – Αθήνα

Σε μια πολυτελή έκδοση, η ΕΤΕΜ συγκέντρωσε τα 100 καλύτερα έργα των τελευταίων ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό, στα οποία επελέγησαν και χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματά της σε όλη τη γκάμα των εφαρμογών των κτιρίων αυτών σε κουφώματα, προσόψεις, σκίαστρα κά. Ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, γραφεία και κατοικίες, είναι μερικά από τα κτίρια που θα συναντήσει κανείς ξεφυλλίζοντας το νέο “Projects Book” της εταιρίας.

Αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες και γραφεία μελετών παγκοσμίου φήμης, εμπιστεύτηκαν τα σύγχρονα συστήματα ΕΤΕΜ για να προσδώσουν στα έργα τους ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα αλλά και άνεση.

Η ΕΤΕΜ υπογράφει τα προϊόντα της με τα 45 χρόνια ηγετικής της παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου και οι άνθρωποί της εργάζονται καθημερινά ώστε να προσφέρουν στον άνθρωπο ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Ξεφυλλίστε την έκδοση

McArthurGlen Designer Outlets - Αθήνα
McArthurGlen Designer Outlets – Αθήνα

 

Ιδιωτική κατοικία - Αθήνα
Ιδιωτική κατοικία – Αθήνα

 

Avra Imperial Hotel - Κρήτη
Avra Imperial Hotel – Κρήτη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.