ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Με πολύ θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο στελεχών του Ομίλου

ALUMIL

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Μάρτιο, το ετήσιο συνέδριο του Ομίλου ALUMIL. Στο συνέδριο συγκεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι των 32 θυγατρικών του Ομίλου, ώστε να παρουσιαστούν τα θετικά βήματα του Ομίλου τη χρονιά που πέρασε και να εξεταστούν όλες οι σημαντικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν με σκοπό να συνεχιστεί η πορεία ανάκαμψης και να διαγραφεί ένα λαμπρό μέλλον για τον Όμιλο.

Παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς πολιτικές συνθήκες που επικράτησαν στην Ελλάδα το 2015, όπως το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ενδεχόμενο Grexit και τα capital controls, τα αποτελέσματα του Ομίλου βελτιώθηκαν χάρη στο διεθνή προσανατολισμό της ALUMIL. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν εκτενώς τα επόμενα βήματα του Ομίλου, τόσο σε εμπορικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης νέων συστημάτων: Νέα πρωτοπόρα συστήματα, νέες πιστοποιήσεις στον αναβαθμισμένο θάλαμο δοκιμών της CFT, νέες βελτιωμένες εμπορικές πολιτικές και νέες στρατηγικές επικοινωνίας, σηματοδοτούν ένα ιδιαίτερα ευοίωνο μέλλον για την εταιρία, το οποίο πρόκειται να φέρει πολλές επιτυχίες.

H ALUMIL συνεχίζει ακάθεκτη τη δυναμική πορεία της, ανεβάζοντας τον πήχη διαρκώς υψηλότερα και εύχεται σε αυτό το ταξίδι κατασκευαστικής τελειότητας να έχει συμπαραστάτες, με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο όραμα για αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου διεθνούς κλάσης και απαράμιλλης ποιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.