ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κλαδικό Συνέδριο “Αλουμίνιο & Κατασκευές”: Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις της επιτροπής

synedrio_800
Η επιτροπή του Συνεδρίου συνεχίζει το έργο της, προχωρώντας το ψήφισμα του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές». Το ψήφισμα του Συνεδρίου αποτελεί τη βάση για το πλάνο Ενεργειών Επικοινωνίας της Επιτροπής μέχρι το επόμενο 13ο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 17-19/11/2017.

12o-sinedrio-logo-mikroΟι Ενότητες πάνω στις οποίες εργάζονται οι Ομάδες Εργασίας είναι:
•    Ανάπτυξη ενεργειακής κουλτούρας
•    Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά
•    Εργαστήριο εξωστρέφειας

Σύντομα θα ανακοινωθεί το Πρόγραμμα των Ενεργειών των Ομάδων για το 2016. Ενόψει του επόμενου Συνεδρίου, ήδη προγραμματίστηκε η καθιερωμένη ενδιάμεση εκδήλωση στο Γκάζι, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016.

Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής είναι ανοιχτές σε όσους επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο 210 4512000.

Πρόσβαση στη γνώση του συνεδρίου πλέον έχουν μόνο τα μέλη του, δηλαδή οι σύνεδροι και οι χορηγοί που επενδύουν σε αυτό, σύμφωνα με το ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου Συνεδρίου. Έτσι, έχει ήδη αποσταλεί σε όσους συμμετείχαν στο Συνέδριο, ο κωδικός πρόσβασης στα Πρακτικά.

Στην περίπτωση που συμμετείχατε στο 12ο Συνέδριο και δεν έχετε παραλάβει ή δεν έχετε κρατήσει τον κωδικό που σας στείλαμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4512000.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου – ΣΕΚΑ και την οργάνωση έχει η ENERGY LINE – Διαφημίσεις, Marketing, Δημόσιες σχέσεις.

Όλες οι πληροφορίες για το Συνέδριο στο www.alumini.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.