ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

H INTERNO DOORS by ALUMIL εντυπωσίασε στην έκθεση Fensterbau Frontale στη Γερμανία

Η INTERNO DOORS by ALUMIL συμμετείχε με ανεπανάληπτη επιτυχία στην κορυφαία έκθεση Fensterbau Frontale που πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη μεταξύ 16-19 Μαρτίου. Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Alumil παρουσίασε μία εκτεταμένη συλλογή από εσωτερικές πόρτες και πόρτες εισόδου, μεταξύ των οποίων και την καινοτόμο πόρτα εισόδου ZEN PIVOT σε εντυπωσιακή δίφυλλη τυπολογία.

Η παρουσία της INTERNO στην έκθεση έγινε έντονα αισθητή, με την προσέλευση του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης να είναι ιδιαίτερα υψηλή και τις εμβληματικές πόρτες ΖΕΝ να κλέβουν αδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις.

INTERNO DOORS by ALUMIL_Fensterbau Frontale_2Ειδικότερα, η δίφυλλη ZEN με αξονική λειτουργία (PIVOT) με structural υάλωση και σε διάσταση 4 μ. x 3 μ. (παγκόσμια καινοτομία), αποτέλεσε κατά γενική ομολογία ένα από τα εντυπωσιακότερα και ποιοτικότερα εκθέματα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των επισκεπτών.

Η INTERNO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μοντέρνων πορτών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν κάθε ανάγκη: high-end πόρτες εισόδου ZEN&ZENPIVOT, εξαιρετικές πόρτες εισόδου SMART, πόρτες ασφαλείας SECURITY και φυσικά εσωτερικές πόρτες INTERIOR για κάθε γούστο και αισθητική απαίτηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.