ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δυναμική παρουσία της ALUMINCO σε εκθέσεις του εξωτερικού

Το περίπτερο της ALUMINCO με το οποίο η εταιρία θα λάβει μέρος σε 4 σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού.
Το περίπτερο της ALUMINCO με το οποίο η εταιρία θα λάβει μέρος σε 4 σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Η ALUMINCO, μία εκ των κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών αλουμινίου με πολυάριθμες επιλογές εξατομικευμένων προϊόντων, επιβεβαιώνει την ισχυρή παρουσία και θέση της στην παγκόσμια αγορά, συμμετέχοντας ως premium εκθέτης στις παρακάτω κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις:

  • SEEBBE ― 42η Διεθνής Εμπορική Έκθεση στο Βελιγράδι, 19-23 Απριλίου 2016, StandNo.: hall 1 stand
  • Glasstec ― Διεθνής Εμπορική Έκθεση για Προϊόντα Υάλου στο Ντίσελντορφ, 20-23 Σεπτεμβρίου 2016
  • THEBIG5 ― Διεθνής Έκθεση Κατασκευών στο Ντουμπάι, 21-24 Νοεμβρίου 2016
  • NAHB IBS International Builders Show ― Ορλάντο, ΗΠΑ, 10-12 Ιανουαρίου 2017

Με το χαρακτήρα του premium εκθέτη και θέλοντας να μοιραστεί το όραμα της, η ALUMINCO θα αναδείξει ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει στην παγκόσμια αγορά αλουμινίου, θα εκπλήξει και θα γοητεύσει όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας ότι αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Η συμμετοχή της εταιρίας σε κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού, εντάσσεται στο ευρύ και φιλόδοξο πρόγραμμά της που στοχεύει στην ανάπτυξη των εξαγωγών της στο 70% του κύκλου εργασιών της μέχρι το 2019.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.