ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ELVIAL

POVAS_042016_elvial1

Με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Θεόφιλο Παγιάτη, αντιπροσωπεία εκλεκτών μελών της ΠΟΒΑΣ στα πλαίσια των επαφών της ομοσπονδίας με εταιρίες και φορείς του κλάδου, επισκέφθηκε τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών της ELVIAL.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Κ. Θεόφιλος Παγιάτης. με το πρόεδρο της ELVIAL κ. Δημ. Τζίκα.
Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Κ. Θεόφιλος Παγιάτης. με το πρόεδρο της ELVIAL κ. Δημ. Τζίκα.

Κατά τη διήμερη επίσκεψη, η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, διαπιστώνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και τους λόγους για τους οποίους η ELVIAL μπορεί και αναπτύσσει απευθείας σχέση με τους συνεργάτες της, ενώ ακολούθησαν επίσης συγκροτημένο πρόγραμμα συναντήσεων ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με στελέχη της εταιρίας.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ELVIAL κ. Δημ. Τζίκας συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του διημέρου. Απευθυνόμενος στα μέλη της ομοσπονδίας και σε κλίμα αισιοδοξίας τόνισε, μεταξύ άλλων: “… η χώρα αλλά και ο κλάδος διαθέτει επιχειρηματικές δυνάμεις για την επανεκκίνηση της αγοράς, η οποία θα πρέπει να βασίζεται στη στήριξη των ελληνικών προϊόντων που πρωτοπορούν καινοτομώντας στην εγχώρια αλλά και στις πιο δύσκολες διεθνείς αγορές και να αποκλείει εισαγωγές κατασκευών ή προϊόντων αλουμινίου και άλλων υλικών από αγορές με χαμηλή ποιότητα και αξιοπιστία...”.

Οι επισκέψεις στην ELVIAL φορέων και επαγγελματιών του κλάδου από όλους τους χώρους θα συνεχισθεί και το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο παρόμοιων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το 2016.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.