ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Πιστοποιήσεις ηχομείωσης των συστημάτων της από το ΑΠΘ

elvial_150416

elvial_s_6700tomiΤη διαρκή προσπάθεια της ELVIAL για τη συνεχή ανάπτυξη των κατασκευών επιβράβευσαν τα αποτελέσματα της πιστοποίησης των συστημάτων της EL-6400 και EL-6500 για ηχομείωση. Παρατηρώντας τις διεθνείς απαιτήσεις, εύκολα διαπιστώνεται πως η θερμομόνωση δεν είναι το μόνο επιπλέον ζητούμενο μιας σύγχρονης κατασκευής. Η αύξηση του θορύβου στις πολυσύχναστες πόλεις θέτει λόγους άμεσης αντιμετώπισης. Όλο και συχνότερα μελέτες μικρών και μεγάλων έργων περιλαμβάνουν προδιαγραφές ηχομείωσης.

Η ELVIAL ανταποκρινόμενη στα σύγχρονα κατασκευαστικά στάνταρντ και σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πιστοποίησε τα δημοφιλή συστήματα αλουμινίου στις υψηλότερες κατηγορίες απαιτήσεων προκειμένου να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα μεγαλύτερης απόλαυσης των κατασκευών καθώς και στους συνεργάτες της τη δυνατότητα ασφαλούς διεκδίκησης των έργων με αυστηρές προδιαγραφές.

Επιπρόσθετα, η ELVIAL προσφέρει στους συνεργάτες της, σε συνεργασία με το ΑΠΘ, μετρήσεις ηχομείωσης ειδικών κατασκευών που αφορούν συγκεκριμένα υπό κατασκευή έργα για ακόμα μεγαλύτερη και εξειδικευμένη προσέγγιση μετρήσεων.

4600_sound_40dB
EL-4600, 40dB

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.