ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο ΣΕΚΑ στις 28 Μαίου

seka_logo

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) πραγματοποιεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο Elefsina Hotel στην Ελευσίνα, την ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή του για το 2016. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος πολλοί και σημαντικοί εκπρόσωποι φορέων από το χώρο του αλουμινίου, οι οποίοι θα συζητήσουν για την τρέχουσα κατάσταση και τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, ενώ θα αναφερθούν ακόμη στα οράματα, τους στόχους και τις προκλήσεις που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση του κλαδου εντός και εκτός Ελλάδας, με αιχμή την ανάπτυξη της ποιότητας του ελληνικού κουφώματος αλουμινίου. Οι εργασίες της συνέλευσης θα αρχίσουν στις 09:00 και θα ολοκληρωθούν στις 16:00.

Ο ΣΕΚΑ απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που τις ενώνουν υψηλοί στόχοι, αισιοδοξία και εντονότατο ενδιαφέρον συμμετοχής και παρέμβασης στα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται στην ελληνική και διεθνή αγορά, ενώ συνεργάζεται παράλληλα με όλους τους αρμόδιους φορείς για την επίτευξη λύσεων στα προβλήματα του κλάδου.

Πρόσφατα, μετά από ομόφωνη απόφαση, ο ΣΕΚΑ κατέστη επίτιμο μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.